В центрі уваги

Плитка з травертину: особливості використання матеріалу в інтер'єрі 

Плитка з травертину: особливості використання матеріалу в інтер'єрі 

Травертин відноситься до тих оздоблювальних матеріалів, які можна використовувати в незліченій кількості у будь-якому приміщенні. Це стіни та підлога для ванної кімнати, кухні, холу та тераси. Часто камінь помилково плутають із мармуром та вапняком. Він є скелястою породою з осадовими властивостями та красивою полірованою матовою поверхнею. Крім естетичності матеріал може похизуватись також високими експлуатаційними характеристиками. Думаєте над тим, як використати плитку в інтер'єрі? Ось декілька ідей. 

Парадний вхід з травертинової плитки

Якщо ви бажаєте додати розкішний естетичний вигляд фойє, використовуйте плитку з травертину. Вона відрізняється нерівністю поверхні з мармуровим ефектом, він надасть пишноти в старих і сучасних будівлях. Відполірований травертин надає простору нотки розкоші. Тибурський камінь якнайкраще прикрасить сходи, внутрішній двір й не тільки. З ним простір й справді перетвориться на справжній витвір мистецтва. Крім красивого зовнішнього вигляду, він зберігає свою елегантність усі чотири сезони, і не зіпсується від часу.

Травертин у ванній кімнаті 

Травертин – відомий з античної доби матеріал, який застосовували для побудови монументальних споруд. У тому числі він використовувався для побудови акведуків, лазень, басейнів тощо. Відшліфована поверхня сірувато-бежевого кольору надасть інтер'єру мінімалістичного відтінку. Як і багато століть тому, в наші дні травертин є одним із найкращих матеріалів для ванної кімнати. Травертинові плити, розташовані по діагоналі одна до одної, відтворюють геометричну алмазну проекцію. У поєднанні з природним матовим покриттям, він перетворить просту ванну кімнату на розкішний простір. Покриття з тибурського каменю підійде для обробки стін та підлоги ванної кімнати.

Плитка з травертину Light Tumbled 1х7,5х15 см, бежева із зістареною поверхнею Антик Export
Плитка з травертину Light Tumbled 1х7,5х15 см, бежева із зістареною поверхнею Антик Export

Плитка з травертину на кухні

Кухня – це частина будинку, яка є найбільш широко використовуваною. Для безпеки та довговічності потрібно використовувати міцні та надійні поверхні. Фрагменти травертину рекомендується використовувати для обробки робочого столу, стін та підлоги. Щоб додати плавний та драматичний контраст на кухні, краще поєднувати легкі тони травертину з кухонними меблями з темного дерева. Переходи між відтінками та фактурою обробки можуть створити кухню, яка приверне до себе максимум уваги. Перевагою даного різновиду облицювання є різноманітність кольорів та візерунків.

 
А ось придбати якісну плитку з травертину можна в decorstonehub.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему