В центрі уваги

Що треба знати про купівлю авто зі США в Україні

Що треба знати про купівлю авто зі США в Україні

Купівля вживаних автомобілів зі США користується стає популярнішою серед українських автолюбителів. Це зумовлено насамперед нижчими цінами порівняно з європейським і місцевим ринком. Крім того, автомобілі з пробігом зі Штатів найчастіше перебувають у відмінному або хорошому технічному стані та можуть похизуватися якісною збіркою і використанням надійних компонентів.

Однак привезення такого автомобіля не буде простою прогулянкою, якщо не знати деяких тонкощів. У статті ми розповімо, з якими труднощами ви можете зіткнутися і як вирішити більшу їх частину за допомогою Boss Auto Ukraine.

Плюси покупки

За умови грамотного підходу купівля вживаної машини у США може бути вельми вигідною і перспективною з точки зору співвідношення ціни та якості:

  1. Вдається істотно заощадити на вартості транспортного засобу порівняно з європейськими або місцевими аналогами. Часом вигода доходить 50% і більше від загальної вартості авто.
  2. На американському ринку можна знайти рідкісні модифікації або конкретні одиниці техніки в абсолютно ідеальному робочому стані та з невеликим пробігом.

Зрештою, ви маєте можливість придбати автомобіль, якого може взагалі не бути в продажу в Україні або Європі.

Основні ризики

Крім очевидних переваг, купівля автомобілів у США пов'язана з певними «нерівностями». По-перше, існує висока ймовірність здійснення угоди з аварійним або приховано несправним транспортним засобом. Звісно, на великих аукціонах таке рідкість, але якщо ви новачок, то можете попастися на виверти витончених шахраїв.

Ще одна проблема — труднощі з доставленням та митним оформленням. Цей процес часом може затягуватися на довгі місяці, що призводить до значних непередбачених витрат на зберігання авто, а в окремих випадках — до неможливості ввезти його в країну загалом через постійно мінливі вимоги.

Якщо не користуватися послугами перевізника на кшталт Boss Auto, сюди можна також додати високі логістичні витрати з транспортування автомобіля через океан, оформлення необхідних документів та сплати мит.

Робочі рекомендації

Щоб мінімізувати ризики під час купівлі авто зі США, рекомендується купувати транспортний засіб через перевірених посередників — наприклад, компанію Босс Авто. Подібні сервіси беруть на себе юридичні, логістичні та бюрократичні питання:

  • перевірку історії автомобіля;
  • реальний технічний стан перед придбанням;
  • організацію доставлення;
  • страховку;
  • сертифікацію;
  • мита та митне оформлення.

Також за бажанням клієнта можливий підбір найкращого варіанта персонально під ваші вимоги та вподобання. Усе це дає змогу уникнути типових «підводних каменів», почуватися впевнено та комфортно впродовж усього процесу і, зрештою, купити бажаний надійний автомобіль зі США за привабливою вартістю.

Брати чи не брати

Купівля вживаних авто з Америки — вельми привабливий напрям для придбання особистого або комерційного транспорту за розумний прайс. Водночас процес рясніє прихованими складнощами та загрозами втратити свої гроші.

Однак за умови правильного підходу і тісної роботи з надійними посередниками на кшталт компанії Boss Auto — Авто з США можна мінімізувати основні ризики та оперативно вирішити всі труднощі, отримавши автомобіль своєї мрії у відмінному стані за цілком прийнятною вартістю.

Головне — уважно вивчити всі тонкощі та нюанси цього непростого процесу перед ухваленням остаточного рішення про купівлю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему