В центрі уваги

Віра Богданова: «Якщо ви в пошуках свого персонального б’юті-експерта, я готова вам допомогти»

Віра Богданова: «Якщо ви в пошуках свого персонального б’юті-експерта, я готова вам допомогти»

Бютіксперт. Хто вона? Це професія чи посада? Реальна людина чи фея? Є багато міркувань із цього приводу, але одне я знаю точно: б'юті-експерт повинен бути в кожній хаті. Ця професія сьогодні така, як сімейний лікар, особистий перукар, бухгалтер, помічниця по дому...

Б’юті-індустрія – це теж окрема сфера в житті кожної людини. Так приємно, коли є професіонал, який може допомогти в підборі щоденного догляду залежно від типу й потреб шкіри, порадити ідеальний відтінок помади, щоб підкреслити красу, запропонувати аромат відповідно до події, провести сезонне перепрофілювання шкіри.

Догляд за обличчям потрібно змінювати кожного сезону, так само як ми змінюємо одяг. Цю роботу й місію виконує бюті-експерт.

Я, Богданова Віра, працюю в б’ютіндустрії вже 18 років. З них 15 років  є  лідером бізнес-групи компанії «Мері Кей».

Компанію відкрила жінка з Америки Мері Кей Еш 60 років тому (штат Техас Даллас). Це потужна та відома у всьому світі корпорація краси та бізнесу для жінок.

Золоті правила компанії: «Стався до людей так, як би ти хотів, щоб ставилися до тебе!», «Спробуй перед тим, як придбати!».

Якщо ви в пошуках свого персонального б’юті-експерта, я готова вам допомогти. Також ви можете стати членом моєї бізнес-групи, бути насамперед б’юті-експертом для себе, а можливо, й більше розвиватись у бізнесі, отримувати дохід, визнання, навчання, подарунки. А подарунків у нас багато!

Велика подяка моїм клієнтам і б’юті-експертам, які обрали мене наставником та порадницею у сфері б’юті-індустрії.

Чекаю саме на тебе, красуне! Зміни себе і своє життя!

(050) 245 70 54 

(068) 561 60 30

Офіс: м. Луцьк, просп. Волі, 1 б, 3 пов., каб. 54


Нас поєднала любов до краси.
Завдяки компанії Мері Кей ми разом!


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк
В тему