В центрі уваги

Чому варто замовити послугу кастинг акторів у професіоналів і скільки це коштуватиме

Чому варто замовити послугу кастинг акторів у професіоналів і скільки це коштуватиме

Проведення кастингу є одним із важливих етапів у підготовці до створення проєкту, оскільки успішність всієї роботи напряму залежить від вибору відповідних акторів і моделей. Для гарантованого досягнення бажаного результату рекомендується звертатися до професіоналів у цій галузі, оскільки команда кастинг-менеджерів володіє необхідними знаннями та досвідом, щоб підібрати акторів, які відповідатимуть творчим задумам клієнта.

У цьому матеріалі розглянемо детальніше переваги замовлення послуг кастинг-менеджера, підрахуємо приблизні витрати, а також розповімо, де можна замовити підбір. 

П'ять переваг замовлення послуги підбору акторів

Проведення кастинг проб спеціалістами має для замовника послуги чимало переваг. Серед них: 

  1. Професійний відбір. Кастинг-режисери мають досвід і знання, необхідні для вибору акторів, які найбільш підхожі для проєкту. Вони знають, як професійно оцінювати акторський талант, вираз обличчя, голос та інші аспекти.
  2. Економія часу. Замовивши навіть онлайн кастинг акторів, ви заощаджуєте свій час, оскільки вам не доведеться самостійно переглядати сотні записів або ж організовувати масові кастинги. Кастинг-режисери займаються всіма етапами процесу кастингу, зокрема пробами й спілкуванням з акторами.
  3. Ресурси та контакти. Професійні кастинг-режисери мають доступ до мережі акторів та агентств, що дозволяє їм швидко знайти найкращих кандидатів для вашого проєкту.
  4. Максимальна відповідність. Спеціалісти знають, як підібрати акторів, які повністю відповідатимуть вашому опису ролі й вимогам до персонажа.
  5. Зменшення ризику помилок. Професійний кастинг моделей та акторів може допомогти уникнути помилок під час вибору.

Скільки коштуватиме послуга кастингу акторів

Вартість послуги кастинг акторів може варіюватися залежно від різних факторів, зокрема:

  • офлайн чи онлайн підбір;
  • кількість потрібних акторів;
  • наявність/відсутність відеозйомки під час кастингу. 

Також на підвищення ціни впливатимуть послуги, як-от допомога у підготовці технічного завдання для акторів, професійна консультація режисера тощо.  

Водночас вартість підбору акторів може бути як фіксованою, так і в розмірі відсотка від загального бюджету проєкту. Тому рекомендуємо зв'язатися з конкретним кастинг-агентством або кастинг-режисером, щоб отримати актуальну інформацію щодо вартості для вашого проєкту.

Де замовити професійний підбір акторів для будь-якого типу відео

LANET PRODUCTION – професійна студія відеовиробництва, що пропонує як знімання роликів під ключ, так і окремі послуги. Зокрема, в студії ви можете замовити проведення кастингу акторів. Підхід до роботи ґрунтується на гнучкості й адаптації до вашого проєкту. Кастинг-режисери можуть провести проби у форматах онлайн чи офлайн залежно від ваших потреб і вимог. А ще команда спеціалістів LANET PRODUCTION спільно з вами розробить технічне завдання, після чого буде проведений відбір акторів і моделей, що відповідають цьому ТЗ. 

Контакти:

м. Київ, просп. Берестейський, 107

lanetproduction@lanet.ua

+380930902782

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: актор, Україна
В тему

Останні матеріали