В центрі уваги

Яку вибрати лампу для манікюру?

Яку вибрати лампу для манікюру?

Лампа для манікюру — пристрій, за допомогою якого можна зробити гарний манікюр як у салонах краси, так і в домашніх умовах. Вибір моделі залежить від того, з якого матеріалу виготовлений прилад, які функції має, а також як часто його використовуватимуть. В інтернет-магазині Grey купити лампу для манікюру можна в режимі онлайн, вибравши з великого асортименту модель під свої запити.

Види ламп для манікюру

Покриттю з полімеру приписують понад 50 років. Його спочатку використовували стоматологи. Оцінивши широкі можливості речовини, її щільність та практичність, матеріал взяли на озброєння майстри манікюру для створення на нігтях незвичайних малюнків.

Сьогодні салони краси перейшли на гель-лаки, біогелі для манікюру та педикюру, до складу яких входять полімери. Вони твердіють лише під променями певної довжини. Для цього застосовують LED, УФ, SUN — світильники, безпечні для шкіри, нігтів та здоров’я загалом. Підбирається лампа для сушіння нігтів за характеристиками, вартістю, функціональними можливостями. Основні різновиди:

  1. UV. Ультрафіолетові світильники здатні полімеризувати всі види гель-лаків. Сушіння нігтів займає близько 2 хвилин.
  2. LED. Світлодіодні лампи набагато кращі за УФ, слугують довше. Сушіння нігтьового покриття займає близько 30 секунд. Моделі безпечні для шкіри, структури нігтя, зору.
  3. CCFL. Газосвітні світильники відрізняються від інших швидкою полімеризацією. Вони не вимагають заміни розхідників.
  4. CFL + LED, SUN UV + LED. Гібридні лампи універсальні, підходять для будь-яких видів лаків, які використовують у манікюрі. Пристрій під час роботи не нагрівається, сушіння нігтьового покриття триває від 10 до 60 секунд. Світильник можна використовувати як у салонах краси, так і вдома.

Зручні мінісвітильники для домашнього використання:

  • LED-лампа для полімеризації гелів та інших лаків SUN 5 Mini. Це сенсорна портативна модель.
  • Гібридний LED-світильник для нігтів SUN MINI. Його зручно брати в подорож або використовувати для коригування нігтя, закріплення декору.

Сенсорна лампа для сушіння гелю та лаку підійде для професійного застосування. Лампи для манікюру для зручного використання мають таймер, дисплей і датчик руху. Деякі моделі оснащені знімним дном, завдяки чому відмінно підходять для педикюру.

На що звернути увагу під час вибору лампи для манікюру?

Перед вибором світильника для манікюру особливу увагу варто звернути на потужність. Для професійного застосування та тривалої роботи варто віддати перевагу потужності 48 Вт. Розташування лампочок дасть можливість рівномірно та швидко просушити нігтьове покриття. Відбивна поверхня дає змогу краще розподіляти промені світильника.

Для зручної роботи пристрій може бути оснащений додатковою ручкою чи підставкою для смартфона. Існує широкий асортимент сушок для манікюру, що дає покупцеві можливість підібрати виріб, який повністю підійде для втілення в життя будь-яких манікюрних ідей і задумів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему