В центрі уваги

Свічки на торт для найтепліших моментів

Свічки на торт для найтепліших моментів

Святкові торти відрізняються вишуканістю та різноманітними варіантами оформлення. Зараз кондитери використовують цікаві техніки, яскраву глазур, написи, декор та елементи для прикрашання, щоб свято дійсно було незабутнім. Свічки відіграють важливу роль у декорі, адже вони не лише прикрашають святковий атрибут, але і відображають традиції та культуру. Супермаркет VARUS пропонує великий асортимент святкових свічок для привітань на різний вік та смак.

D:бажинКопия ТЗ для внешнего размещения варус август 233.jpg

Різноманіття вибору

При покупці святкових свічок потрібно враховувати не лише вподобання іменинника, але і його вік, тематику та формат дня народження. Важливо, щоб усі елементи декору святкового столу поєднувались між собою у стилізації і виглядали доречними. На сайті VARUS можна замовити свічки на торт різних типів та стилів:

  • Класичні з харчового парафіну. Мають невеликий розмір та відрізняються відтінками. Зараз популярні однотонні свічки зі спірально-смугастим узором. Вони органічно доповняють торт з будь-яким декором. Зазвичай їх ставлять у тій кількості, що відповідає віку іменника. Варіант недорогий та стильний.
  • Квітка лотоса не лише здивує винуватця свята, але і подарує гарний настрій під чудову музику. Після запалювання розкривається із маленького бутона у яскраву квітку.
  • Свічки із кольоровим полум’ям стали популярними завдяки просоченому фарбою гноту. Під час горіння вогонь може бути різних кольорів.

Ці варіанти є одними із найпопулярніших та доступних за ціною.

Сучасний елемент декору

Все більшою популярністю зараз користуються негаснучі свічки, які неможливо задути, бо гніт лише сильніше розгорається. Їхня вартість вища, але вони зможуть подарувати радість та відчуття веселощів, які не купити за гроші.

Свічки – бенгальські вогні доречні на ефектній подачі торта. Найчастіше вони використовуються для подачі в ресторанах чи кафе. Горять яскраво та насичено.

Свічки-цифри вже давно стали класикою, що вдосконалюється та стилізується із кожним роком. Вони пропоновані у різних розмірах та формах, покриті глітерним лаком або матовими відтінками.

Дитячі іменні свічки теж стануть неабиякою окрасою свята. Свічки на піках (невеликих підставках) популярні завдяки зручності у використанні, адже вони не деформують поверхню торта і не провалюються в його основу.

Обрати серед такого різноманіття буде легко, якщо зайти на сайт супермаркета VARUS та ознайомитися з каталогом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему