В центрі уваги

Курси бізнес-англійської: переговори, презентації, листування та документи

Курси бізнес-англійської: переговори, презентації, листування та документи

Англійська — мова міжнародного спілкування в усіх сферах, бізнес — не виключення. І загальної англійської не завжди достатньо в бізнес-середовищі. Переговори, презентації, укладання договорів та офіційне листування. Все це вимагає специфічних знань, тому курси бізнес-англійської — саме те, що не дасть втратити неправильними формулюваннями роки роботи. І не важливо, чи це власний бізнес, чи позиція в успішній компанії, адже основи ділового спілкування потрібні всім. 

Готуємося до бізнес-переговорів на курсах 
Готуємося до бізнес-переговорів на курсах 

Переговори та презентації на курсах бізнес-англійської 

Мистецтво переговорів в бізнес-середовищі часто грає ключову роль. Навички самопрезентації, smal talk, презентації проєктів та ідей — те, чого варто вчитися уже з рівня intermidiate. Для цього можна вибрати курси, які будуть спрямовані саме на пропрацювання цих цілей. На заняттях таких курсів ви зможете тренуватися презентувати свої проєкти в групі, підбирати правильні формулювання та заводити розмову. Це не просто курси англійської мови, а саме підготовка до важливих бізнес-подій, ви вивчаєте елементи етикету та психології. 

Триматися впевнено та оперувати діловим словником важливо, адже від вашої впевненості та звучання можуть залежати інвестиції, контракти та вихід на нові ринки. 

Інша категорія подій, де важливо мати навички бізнес англійської — ділові вечірки та різні менш формальні зустрічі, на яких можна поділитися досвідом, показати себе та знайти потрібні контакти. Ви маєте оперувати більш офіційним лексичним запасом та “перекладати” із загальної на ділову англійську. Наприклад:

need - require;

get - obtain;

tell - inform;

help - assist ;

think - consider.

Також на хороших курсах ви навчитеся будувати успішну стратегію переговорів, ефектно починати та завершувати, знаходити вихід із проблемних ситуацій та відповідати на складні питання. 

Розширюйте словниковий запас, щоб удосконалюватися в перекладі з побутової загальної англійської, підібравши найбільш вдалий синонім. 

Н2 Офіційне листування та документи

На курсах бізнес англійською увага приділяється і так званим канцеляризмам, без яких написати офіційних документів та листів. Вони вимагають знання певних шаблонів, якими зазвичай ніхто не говорить в повсякденному житті. Тож навчитися писати супровідні та мотиваційні листи, складати угоди, писати та відповідати на запити. 

А ще ж потрібно розібратися як складати CV, що краще писати та як, щоб знайти для себе найкращі пропозиції. 

Формальні та неформальні листи партнерам та клієнтам мають бути не лише з правильними конструкціями та добре підібраною лексикою, а й з вдало підібраним tone of voice. Це мистецтво, яке варто опановувати всіма мовами, які ви знаєте, адже при живому спілкуванні співрозмовник бачить ваші жести, міміку, чує тон та може зрозуміти краще. А передати це листом дуже складно, а іноді критично важливо. 

Тож багато практики й хороші курси англійської — ваш ключик до успіху та саморозвитку в діловому середовищі на шляху до успіху.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали