В центрі уваги

Людмила Кислицька: «Німецька оптика» – справжні професіонали, доброзичливі й уважні до кожного клієнта»

Людмила Кислицька: «Німецька оптика» – справжні професіонали, доброзичливі й уважні до кожного клієнта»

«Новий імідж, нова якість зору!» Таким є незмінне кредо мережа салонів «Німецька оптика», в якій пропонують широкий спектр послуг із діагностики зору, підбору, виготовлення та ремонту окулярів.

Чому клієнтам, які мають проблеми із зором, варто звертатись у салони «Німецької оптики» та які переваги мають прогресивні окулярні лінзи – в розмові із провідним лікарем-офтальмологом Людмилою Кислицькою.

Людмило Олександрівно, що таке «Німецька оптика» та які переваги має ця мережа?

«Німецька оптика» – це сучасні оптики, мережа яких досить розгалужена для зручності клієнтів. Так, салони розташовані у містах Рівне, Луцьк, Вараш, Дубно, Нетішин, Рокитне.

Для клієнтів ми пропонуємо різноманітні послуги, зокрема консультацію офтальмолога для дорослих і дітей, діагностику зору, підбір, виготовлення та ремонт окулярів.

Якщо клієнт просить терміново виготовити окуляри, ми можемо це зробити у містах Рівне та Луцьк.

Асортимент окулярів та лінз у «Німецькій оптиці» надзвичайно великий. Так, ми пропонуємо брендову продукцію від кращих всесвітньо відомих виробників, зокрема Stepper, Bolon, Mark O'Polo, Eschenbach, Mini, Mario Rossi, Enni Marco тощо.

А також ексклюзивні німецькі бренди, представлені в Україні лише в наших салонах: Lieblingsteil, Oscar, It-piece, Goldfinch, Coconuts. Маємо окулярні лінзи від CARL ZEISS та інших світових лідерів галузі.

Зауважу, що на оправи німецьких виробників ми пропонуємо 3 роки гарантії!

Не менш важливою перевагою для наших клієнтів є те, що колектив «Німецької оптики» – справжні професіонали, доброзичливі та уважні до кожного клієнта. У наших салонах допоможуть підібрати модель оправи, яка ідеально пасуватиме, а також якісні контактні та окулярні лінзи.

А наші кваліфіковані офтальмологи проведуть повне індивідуальне комплексне обстеження зору на сучасному обладнанні як для дорослих, так і для дітей.

Огляд офтальмолога в наших оптиках включає базові інструментальні дослідження, тонометрію, моніторинг глаукоми та додаткові послуги для виявлення інших очних патологій. У разі порушення гостроти зору спеціаліст допоможе з підбором окулярів або контактних лінз, при виявленні будь-яких інших офтальмологічних захворювань надасть відповідні рекомендації чи перенаправить до суміжного фахівця.

А яке обладнання є в салонах для перевірки зору та виявлення офтальмологічних проблем?

У нас є щілинні лампи – офтальмологічний прилад, призначений для детального огляду структури очей. За допомогою оптичних рефрактометрів наші лікарі виявляють далекозорість, астигматизм і короткозорість, а також підбирають відповідні окуляри або контактні лінзи пацієнтам. Використовуємо професійні безконтактні тонометри для вимірювання внутрішньоочного тиску та таку методику дослідження периферичного (бічного) та центрального поля зору пацієнта, як комп’ютерна периметрія, яка дозволяє оцінити стан зорової системи, діагностувати захворювання очей, відхилення функцій сітківки та зорового нерва.

Порадьте, коли людині варто завітати на огляд до офтальмолога?

Причинами звернення до спеціаліста для діагностики є помітне погіршення гостроти зору, печіння в очах, почервоніння, мушки, плями перед очима. Або якщо останній візит до окуліста був більше ніж рік тому (для віку 45+ планові перевірки потрібні раз на пів року).

Якщо людина має проблеми із зором та періодично оновлює засоби корекції, то послуги «Німецької оптики» будуть для неї максимально зручними. Без попередніх направлень, записів та черг у лікарні в одному місці можна пройти перевірку та одразу ж підібрати окуляри чи лінзи.

Знаю, що у «Німецькій оптиці» пропонують якісь незвичайні окуляри.

Певно, ви маєте на увазі складні окуляри. Це прогресивні окуляри, які в одній лінзі мають кілька зон, тобто забезпечують відмінний зір на всіх зорових дистанціях: зблизька на відстані 30 – 40 см, на середній відстані та вдалині.

Це дуже зручно для тих людей, які використовують кілька пар окулярів: для читання, водіння, роботи за комп'ютером, для повсякденного використання. І окулярами доводиться буквально жонглювати: знімаєте одні, відразу надягаєте інші, і всі вони повинні бути під рукою.

У верхній частині – зона для далі, щоб людина чітко бачила об'єкти вдалині. Середня зона призначена для сприйняття зображень із телевізора чи комп'ютера. У нижній частині — зона для читання тощо.

Перехід між цими зонами в окулярах є надзвичайно плавним. Відповідно, коли людина в окулярах і переводить погляд із ближніх об'єктів на далекі, то не відчуває жодного дискомфорту.

Додатковими перевагами прогресивних окулярів є те, що дизайн нічим не відрізняється від звичайних і є можливість обрати варіанти зі спеціальним покриттям, наприклад від УФ, фільтр синього світла тощо. Такі окулярні лінзи підійдуть практично до будь-якої оправи й мають підвищену стійкість до подряпин та бруду.

Тож рекомендую завітати до салонів мережі «Німецька оптика», де наші лікарі та консультанти підберуть прогресивні лінзи саме для вас та зроблять ваше життя комфортнішим.

Ірина Белоцька 

Німецька Оптика

Луцьк
вул. Степана Бандери, 12
Понеділок – п'ятниця 09:00 - 19:00
Субота – неділя 10:00 - 15:00
+38 066 026 26 16
@germanoptics

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, лікування, лікарня, Лікарі
В тему