В центрі уваги

Чесний огляд Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

Чесний огляд Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

Бренд Xiaomi щорічно поповнює лінійки побутових помічників. Девайси для прибирання набувають усе більшої популярності, адже допомагають значно заощадити час.

З кожним поколінням пристроїв зростає потужність всмоктування бруду та число вібрацій під час вологого прибирання. Прикладом збалансованості технічних характеристик для задоволення потреб сучасного користувача є робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro. Цей пристрій створено для тих, хто цінує затишок у власному домі, а також віддає перевагу оптимізації домашніх справ за допомогою сучасних девайсів.

У чому переваги саме цієї моделі та чому вона варта вашої уваги — розбираємо детально в статті.

mi-robot-vacuum-mop-2-pro-01.jpg

Висока потужність потоку

Пристрій на 43% більш потужний, ніж моделі з попередніх колекцій. Навіть у дрібного пилу по кутках вашого будинку не буде жодних шансів залишитися та псувати естетику щойно прибраного приміщення.

Потужність сили всмоктування цієї моделі пилососа складає 3000 Па. Це забезпечує ефективне очищення будь-яких поверхонь без підняття хмар пилу в повітря. Тому після прибирання буде легше та приємніше дихати в чистій кімнаті.

Тривала автономність

Щоб якісно очистити кожен сантиметр будь-якого покриття в будинку, робот-пилосос має витратити чимало часу. Щоб не переривати цикл очищення підлогових покриттів, виробник доповнив смарт-прибиральника потужною батареєю. Акумулятора на 5200 мА·год вистачить на 3–4 години безперервної роботи. Він працює на 63% довше, ніж пристрої попереднього покоління.

На док-станції девайс заряджається до 100% за 2,5 години. Тому його можна використовувати для очищення навіть дуже великих за площею будинків.

Багатофункціональний пристрій

Користувачеві більше не доведеться витрачати час двічі: спочатку, щоб зібрати бруд, а потім — щоб провести вологе очищення. Розумний пилосос оснащено двома режимами роботи: сухе та вологе прибирання. Кожен із них ще додатково поділяється на підтипи залежно від типу поверхні, яку необхідно очистити.

Здатен видалити навіть стійкі плями

Якщо на улюбленому килимі з’явилася пляма від розлитої кави чи соку — не варто хвилюватися. Тому що Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro впорається навіть зі складними завданнями. Пристрій обладнано ультразвуковою щіткою, яка створює 10 000 коливань за хвилину. Вона буквально вичищає кожен мікрон забруднень із будь-якого матеріалу.

Інноваційна траєкторія миття

Девайс рухається підлогою згідно зі схемою, яку будують алгоритми, що керуються штучним інтелектом. Кожній кімнаті приділяється окрема увага: враховується площа, форма, тип покриття. Іноді користувачам переміщення можуть здатися нелогічними, але висока якість прибирання підтвердить оптимізованість дій пристрою.

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro — пилосос, який допоможе прибрати кожен куток у будинку, створивши затишок і відчуття ідеальної чистоти. Просте дистанційне управління за допомогою додатку в смартфоні дає змогу запускати його, навіть коли користувач не вдома.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, техніка
В тему