В центрі уваги

Веселі ігри для сімейного відпочинку

Веселі ігри для сімейного відпочинку

Настільні ігри сімейні — це один із небагатьох видів розваг, які можуть об’єднати і по-справжньому зблизити за одним захопливим заняттям дітей і дорослих.

 

У магазині «Така Гра» представлено сімейні настільні ігри на будь-який смак від найкращих світових виробників. Серед них є багато веселих ігор, які забезпечать безтурботний відпочинок для всієї родини. Розповімо про найпопулярніші з них. 

 

 

«Правда чи дія»

Знаменита гра, яку обожнюють у всьому світі! 100 крутих фантів для будь-якої кількості учасників від 7 років. Ділитися секретами чи виконувати веселі завдання — вирішувати вам!

«Цербер»

Ця гра для 3–7 гравців віком від 10 років занурить у неймовірні пригоди за мотивами давньогрецьких міфів. Щоб встигнути зайняти місце в човні і втекти з-під носа самого Аїда, повелителя Царства Мертвих, доведеться ризикувати і проявити всі свої найкращі якості.

«Викрутайс»

У цій активній дуельній грі може брати участь від 2 до 4 гравців. І дітлахи з 6 років, і їхні бабусі з дідусями зможуть проявити свою кмітливість і спритність у ролі ловця та пінгвінчиків-школярів, що вирушають за своєю смачною рибкою.

«Мемологія: Паляниця»

Гра для любителів інтернет-культури та сучасних мемів. Кумедні картинки розважать і піднімуть настрій усім гравцям і глядачам. Одночасно грати можуть 2–6 осіб від 17 років (більшість мемів гостроактуальні, «з перчинкою»).

 

«Таверни Тіфенталя»

Під час гри кожен зможе спробувати себе в ролі власника середньовічної таверни. Мета — заробити якнайбільше грошей і залучити нових гостей, тож доведеться добре попрацювати, щоб сподобатися кожному. Це чудова гра для підлітків і дорослих, які полюбляють логічні, економічні та гумористичні стратегії. 

«Хто напудив?» 

Дуже кумедна забава для гравців від 6 до 106 років із наймилішими картинками тваринок, які вередують і хитрують, бо не хочуть брати на себе відповідальність за зроблену шкоду. Ця карткова гра з простими правилами, в якій одночасно можуть взяти участь 3–6 осіб, подарує море позитивних емоцій.

В інтернет-магазині «Така Гра» на вас чекає ще багато цікавих настільних ігор для всієї родини, які розвивають і не дають нудьгувати. Вибирайте і замовляйте!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали