В центрі уваги

Якщо потрібно продати діамант з сертифікатом

Якщо потрібно продати діамант з сертифікатом

Комісійний ювелірний магазин "Вінтаж"  надає  послугу викупу ювелірних прикрас з діамантами. В нас ви можете продати діаманти з сертифікатами GIA а також прикраси без сертифікатів. В магазині працює експерт гемолог що професійно оцінить ваші ювелірні вироби.

Радянське золото з діамантами не мало жодних сертифікатів, при купівлі такого виробу покупець разом з ювелірної прикрасою отримував бірку закріплену до самого виробу. На цій бірці вказані основні характеристики:

  • проба золота,
  • вага виробу,
  • якщо в виробі були діаманти, то характеристики діамантів.

З плином часу не всі зберегли бірки, але якщо раптом до вашого ювелірного виробу з золота часів СРСР: кільця чи сережок, збереглась бірка, це полегшить оцінку на відстані. Вам достатньо відправити нам фото прикраси та бірку від неї.

Якщо ви купували прикраси недавно і ваші кільця чи сережки з діамантами мають сертифікат GIA попередня оцінка діаманту буде максимально точною. Ви будете знати яку суму отримаєте на руки після відвідування нашого магазину. Надсилайте нам фото любим зручним способом на номер тел. +380987495945 Viber/Watsapp/TG

Важлива рекомендація від професіоналів ювелірної справи: найбільш авторитетною організацією що сертифікує діаманти є GIA ( Gemological Institute of America) Гемологічний Інститут Америки. Саме сертифікатам на діаманти цієї організації професіонали ювелірного ринку довіряють найбільше. Ми радимо дорогі коштовні покупки ювелірних прикрас з масивними одинарними діамантами від 0,3 карат робити при наявності сертифікатів GIA. В разі потреби такі діаманти більш ліквідні і їх легше згодом продати.

Лише сертифікати GIA "працюють на відстані", тобто ви можете бути впевнені, що вам приїде діамант що відповідає вказаним характеристикам в сертифікаті. Непорядні продавці та організації намагаються максимально наблизити та копіювати дизайн своїх сертифікатів під GIA, існує велика ймовірність що реальні показники характеристики діамантів не відповідають заявленим в таких сертифікатах. Ринок штучних та покращених діамантів розвивається стрімко, купуйте дорогі прикраси з діамантами лише в продавців що заслуговують довіри.

Не рекомендуємо робити дороговартісні покупки ювелірних прикрас з діамантами  на відпочинку закордоном. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали