В центрі уваги

Скільки коштує перевезти лежачого хворого у Львові?

Скільки коштує перевезти лежачого хворого у Львові?

Складна ситуація в країні, яку створила війна в Україні, негативно впливає на самопочуття населення. Насамперед йдеться про ті вікові групи, до яких входять громадяни середнього віку та люди з особливими потребами, що досягли більш поважної кількості прожитих років. Українці та українки 65+ здебільшого хворіють на хронічні патології, але ракетні обстріли, відключення світла та спад у державній економіці посилюють масову захворюваність, викликають психоемоційну та нервову кризу, призводять до загострення серцево-судинних недуг. Часто необхідно терміново відвезти родича у медичний центр, до лікарні, у геріатричний пансіонат або навпаки — доставити додому після операції або обстеження. Скільки коштує перевезти лежачого хворого у Львові? Найкраща ціна в регіоні Львівська область та, яку пропонує фірма «Help-Liner».

Від яких факторів залежить ціна перевезення хворого лежачого (Львів)?

Найнижча вартість розрахована на замовлення від широкої громадськості, яка не має у своєму розпорядженні великого бюджету на послуги перевезення хворих, оскільки багато коштів «іде» на медикаменти, оплату кваліфікованих медиків та сервіс доглядальниці або цілодобової медсестри.

У чому перевага професійного сервісу з перевезення інвалідів?

  • Насамперед — це транспортний засіб, який оснащений усім необхідним для комфортного та безпечного перевезення нездорового пасажира.

  • Зручна кушетка з ременями, які надійно зафіксують підопічного у горизонтальному положенні. У салоні є, де зручно розміститися тим, хто супроводжує родича або близьку людину.

  • Існують також спеціальні фіксатори для перевезення інваліда прямо в колісному кріслі. Інвалідний візок міцно пристібається і пасажира набагато менше доводиться турбувати.

  • Два санітари готові знести хворого з верхнього поверху на сидячих ношах і підняти на потрібний поверх, якщо ліфт не працює або зовсім відсутній.

  • Досвідчений водій має необхідні навички для делікатного перевезення хворих після оперативного лікування, для доставки в приватний хоспіс або приватний будинок для літніх людей. Шофер на практиці застосовує своє вміння оптимізувати маршрут для якнайшвидшої доставки пасажира на вказану адресу, але при цьому уникає заторів у дорозі та ділянок, які є потенційно аварійними.

Швидка допомога може не встигнути — замовте інватаксі заздалегідь

Перевезення лежачих хворих (Львів) — це транспортування інвалідів спеціальним реанімобілем, який оснащений потрібним обладнанням та кваліфікованим персоналом. Зазначимо, що на тривалу відстань доставки в екіпаж інватаксі завжди включено фельдшера, який забезпечить пасажира всім необхідним. Якщо йому стане погано, співробітник компанії «Help-Liner» надасть підопічному необхідну допомогу. Замовити послугу дуже просто — телефонуйте за номером, який вказаний на сайті, і менеджер охоче розповість про всі потрібні моменти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали