В центрі уваги

Рівень англійської b2

Рівень англійської b2

Рівень англійської B2, або як його ще називають Upper-Intermediate (в перекладі з англійської – «вище середнього»), є метою багатьох учнів, що вивчають англійську мову. Рівень B2 дозволяє вам знайти престижну роботу, а також навчатись у вищих навчальних закладах неангломовних країн англійською мовою. Також, цей рівень достатній для того, щоб досить вільно почуватись в англомовному суспільстві – майже на тому ж рівні розуміння комунікації, що й у своїй рідній мові.

Spanish courses for level B2 - Cronopios Idiomas

Запишись на курс англійська мова для дорослих вже сьогодні та отримай можливість розширити свої можливості в роботі, подорожах, навчанні та особистому житті.

Що знає та вміє учень рівня B2

Розгляньмо, якими навичками володіє учень, що досяг рівня вище середнього:

Reading: учень може успішно розуміти більшу частину публіцистики з протилежними точками зору, популярну художню літературу, серед якої віршова форма; критичні рецензії та огляди; пости в соцмережах та персональних блогах.

Writing: написання досить розгорнутих есе різних стилів (опис, аргументативне есе тощо); детальний коментар щодо певного явища у суспільстві; офіційні та неофіційні листи різних стилів та мети (лист-скарга, лист-запрошення, лист роботодавцю тощо).

Listening: розуміння більшості повсякденних розмов, новин, оголошень та рекламного супроводу; розуміння більшої частини популярних фільмів, серіалів і теле- та радіопрограм, лекцій у навчальних закладах.

Speaking: можливість досить вільно спілкуватись на теми, що не представляють сфери інтересів учня; змога детально та чітко висловлюватись на цікаві теми, логічно аргументуючи їх, а також підтримати ґрунтовний діалог з носіями мови.

Які сертифікати підтверджують рівень B2

Якщо після ознайомлення з усім переліком навичок, характерних для рівня Upper-Intermediate, ви відчуваєте, що ви або вже володієте, або близько до цього рівня, радимо вам звернути увагу на такі Кембридзькі мовні іспити, підготовку до яких ви можете пройти у нашому центрі навчання англійської Grade.ua:

B2 First або відомий за старою назвою FCE – один з найвідоміших та найбільш конкретизованих Кембридзьких іспитів, що з високою точністю допоможе вам підтвердити високий середній рівень мови. Іспит перевіряє усі навички володіння мовою: читання та вживання мови на практиці, письмо, аудіювання та говоріння.

B2 First for Schools – версія попереднього іспиту, спеціально розроблена для школярів. Структура іспиту зберігається та сама з єдиною різницею – теми підібрані з урахуванням віку учасників тестування.

B2 Business Vantage – іспит, що ідеально підходить для тих учнів, які мають на меті зростати у сфері бізнесу. Іспит зберігає свою початкову структуру, але разом з тим фокусується на темах, дотичних до професійного розвитку.

Підсумки

Сподіваємось, тепер вам стало зрозуміліше що таке рівень англійської B2 та яким чином можна визначити, а також підтвердити його наявність у себе. Втім, дещо ми залишили на «десерт» - це наш унікальний тест на рівень володіння англійською як для дорослих, так і дітей 10-17 років, який ви можете пройти абсолютно безплатно

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему