В центрі уваги

Нічний крем для обличчя: рейтинг із топ-3 кремів

Нічний крем для обличчя: рейтинг із топ-3 кремів

Ніч - найкращий час для вашого тіла та шкіри, щоб відпочити та омолодитися.

Нічний крем для обличчя: як правильно обрати

Підійти з відповідальністю до вибору нічного крему є розумним рішенням. Ось на що треба звернути увагу:

  • Жирна шкіра/схильна до вугрів

Шукайте легкі нежирні продукти, такі як флюїди або гелі, щоб вони не закупорювали пори та контролювали виділення сала. Схильній до вугрів шкірі потрібен очищаючий крем, щоб допомогти в боротьбі з акне, прищами та вугрів.

  • Суха/чутлива шкіра

Шукайте нічний крем із насиченою кремовою текстурою, щоб забезпечити додаткове зволоження, заспокоїти запалення та почервоніння. Шукайте крем з легкою текстурою, а також гіпоалергенним. Переконайтеся, що нічний крем не містить синтетичних ароматизаторів, мінеральної олії, парабенів, сульфатних миючих засобів, фталатів, сечовини тощо.

  • Зріла шкіра

Шукайте креми, що містять провітамін В5, вітамін Е та гліцерин, оскільки ці компоненти допомагають зменшити появу тонких ліній і зморшок. Такі інгредієнти, як колаген, ретинол, кераміди, пептиди, ліпіди, пантенол, екстракти сої тощо, також підходять для зрілої шкіри.

Інгредієнти

Вибираючи нічний крем, необхідно звернути увагу на список інгредієнтів на упаковці, щоб вибрати правильний продукт. Ось кілька основних інгредієнтів, корисних для вашої шкіри.:

  1. Ретиноли
  2. Альфа-гідроксикислоти (AHA) і бета-гідроксикислоти
  3. Гіалуронова кислота. Вітамін Е
  4. Ресвератрол. Кераміди
  5. Гліцерин. Молочна кислота

Також важливо остерігатися токсичних хімікатів, які можуть завдати шкоди шкірі. Ось деякі компоненти, яких повинні уникати у своїх нічних кремах:

  • Такі компоненти, як формальдегід, параформальдегід, метиленгліколь і кватерніум 15, уже позначені як канцерогенні компоненти.
  • Ртуть є ще одним інгредієнтом, який може пошкодити нирки та нервову систему.
  • Дибутил- та діетилгексилфталати та ізобутил- та ізопропілпарабени можуть перешкоджати природному виробленню гормонів.

Топ-3 найкращих корейських нічних креми для обличчя

Щоб правильно доглядати за шкірою вночі, необхідно вибрати відповідний нічний крем (https://krkr.com.ua/ru/nichnyi-krem-dlia-oblychchia/). Протягом цього часу шкіра краще засвоює активні інгредієнти. Отже, замість того, щоб вибирати випадковий нічний крем, потрібно зрозуміти свій тип шкіри та її потреби, щоб зробити ідеальний вибір. Найкращі нічні креми для шкіри обличчя:

  • Needly Panthenol Water Gel Cream

Легка гелева кремова формула з відчуттям охолодження.Крем для відбілювання та зменшення зморшок, який допомагає зміцнити шкірний бар’єр із чудовими зволожуючими та заспокійливими властивостями. Покращує шкіру зволоженням, посилюючи захист шкіри від зовнішнього середовища. Не було призначено алкоголю, синтетичних барвників або синтетичних ароматизаторів.

  • Doctors Retin-A Cream

Ретин-А діє, оновлюючи клітини шкіри. Він працює, нормалізуючи оборот клітин шкіри. Він також стимулює вироблення колагену і допомагає зменшити темні плями та зморшки. Оскільки він регулює шкірний цикл, немає шару мертвої шкіри, і це надає шкірі більш рівну текстуру.

  • Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Night Cream, 60г

6-Гіалуроновий комплекс, відомий як резервуар для води, глибоко зволожує шкіру. Пантенол (вітамін B5), який утворює бар'єр для вологи на поверхні шкіри, зберігаючи її вологою протягом тривалого часу. Ніацинамід (вітамін B3), який утворює міцний бар'єр для вологи для оптимального рівня гідратації. Фруктан, який забезпечує глибоке зволоження і допомагає відновити вологий бар'єр і клітини шкіри.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему