В центрі уваги

Де обміняти чи купити криптовалюту?

Де обміняти чи купити криптовалюту?

Популярність криптовалюти зростає з кожним днем, тому затребуваність у пошуку перевіреного обмінника зростає. Купити або обміняти валюту ви можете у https://letspay.me/ua. Для проведення операції можна використовувати карту або віртуальний гаманець. Система повністю автоматизована, що дозволяє оперативно виконувати усі операції. Розмір комісії визначається одразу, тому ви не зіткнетеся з додатковими платежами.

Оперативний обмін криптовалюти

Робота обмінника є максимально простою. Вам потрібно відвідати головну сторінку та вибрати, яку кількість валюти ви хочете обміняти або купити. Заявка оформлюється максимально швидко, а сума, яка буде зарахована на рахунок, показується відразу. Великою перевагою https://letspay.me/ua є те, що ви можете зробити обмін або покупку за вибраним курсом, що фіксується на момент подання заявки. Залежно від операції, яку потрібно виконати, зазначається:

  • Номер картки або віртуального гаманця;
  • Адреса електронної пошти;
  • Номер телефону для надання консультації;

Затребуваними напрямками для обміну є:

  • Криптовалюти: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether USD (USDT);
  • Платіжні системи Capitalist;

Обмінник автоматично здійснює всі платежі, що дозволяє оперативно їх виконати, та підвищити рівень безпеки. Таке рішення знижує розмір комісії.

Як здійснюється обмін?

Обмінник створив усі умови для простого та швидкого обміну криптовалют. Весь процес можна розділити на етапи:

  • На сайті заповнюється заявка, в якій зазначаються всі дані;
  • Проводиться оплата;
  • На карту або віртуальний гаманець зараховуються гроші;

Реєстрація на сервісі не обов'язкова, але маючи особистий кабінет, ви зможете відстежувати статус заявки та отримати всю інформацію. Для реєстрації потрібно буде внести мінімальну кількість даних.

Чи безпечно співпрацювати з обмінником?

Є багато різних обмінників, але питання безпеки співпраці з ними залишається актуальним. Щоб не турбуватися про конфіденційність даних, ви можете скористатися послугами Letspay. У ньому створено сучасну систему безпеки, що гарантує збереження всієї інформації. Для правильного виконання обміну та зниження ризику допуску помилки вказуйте лише свої дані. Гроші вирушать за вказаними реквізитами, і якщо у них буде помилка, то повернути кошти не вдасться.

Чи можна заробити на обміні?

Багато хто навчився заробляти на коливаннях курсу валют. Купуючи за одним курсом, і продаючи за вигіднішим, можна непогано заробити. Потрібно навчитися відстежувати коливання і вчасно здійснювати обмін. Це може здатися складним для новачків, але всі професійні користувачі знають, що, розібравшись у цьому, жодних проблем не виникає. Ви можете вибрати будь-яку віртуальну валюту. Перевагою представленого обмінника є те, що клієнтам завжди пропонуються вигідні курси, які неможливо знайти в інших обмінниках. Мінімальна комісія в рази нижча, ніж у інших місцях.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Бізнес
В тему