В центрі уваги

Як вибрати ідеальну для себе зарядну станцію?

Як вибрати ідеальну для себе зарядну станцію?

Сучасний світ наповнений гаджетами, без яких людина практично не може обійтися. Щоб нормально та безпечно функціонувати, більшості приладів у побуті важлива безперебійна, стабільна подача електроенергії. Підготуватися до несподіванок у вигляді відключення світла, стрибків напруги та інших електросюрпризів можливо за допомогою портативної зарядної станції. Вона врятує і в поході чи подорожах. Компактна, легка у використанні і до того ж, дотримується всіх необхідних протоколів для заряджання пристроїв.

Купити зарядну станцію в пару кліків можна в інтернет-магазині Moto Stuff. У каталозі представлений величезний спектр товарів із докладним описом. Міцні та практичні «помічники» стануть у нагоді для будь-яких потреб – подорож, домашнє використання і навіть для екстремальних походів.

Переваги зарядних станцій

Якщо говорити коротко і зрозуміло, то це тандем блоку живлення та генератора енергії в одному апараті. Великий та потужний «повербанк» призначений для заряду багатьох пристроїв. Перевагою апарату є можливість використовувати його у приміщенні без шкоди здоров'ю. Такий собі генератор без використання палива, що видає величезну кількість електроенергії навіть через класичну розетку.

Компактний та легкий прилад має велику сферу застосування. Це і енергопостачання житлового приміщення, зарядка різних пристроїв та гаджетів та відмінний ресурс електрики під час кемпінгів та походів. Поповнити ресурси батареї легко, використовуючи сонячні батареї, розетки або навіть автомобіль.

Крім можливості підзаряджати одночасно кілька приладів, оснащувати будинок чи будь-яке інше приміщення енергією, станція має:

  •         Швидку зарядку.
  •         Запасну батарею (деякі моделі).
  •     Зручна перезарядка, яка може бути використана навіть у польових умовах (автомобільний прикурювач або сонячні батареї).

Портативні джерела енергії ідеально підходять для любителів тривалих кемпінгів, риболовлі, екстремальних подорожей та любителів активно відпочити. Це альтернативне рішення для тих, хто не має можливості отримати електрику стандартним шляхом.

Як правильно вибирати?

Компактні зарядні станції практичні та продумані до дрібниць. Оснащені додатковим захистом BMS, що забезпечує повну безпеку при використанні. Вона здатна контролювати подачу струму та температурні показники, захищає від перепадів напруги та короткого замикання в режимі реального часу роботи.

При виборі звертайте увагу на кількість та різнотипність портів. Важливими є конструктивні та функціональні характеристики агрегату. Тут важливо все:

  •     Кількість користувачів та заряджуваних гаджетів.
  •     Вид зарядки самої станції - за допомогою сонячної батареї або від мережі. У другому варіанті потрібно подбати про наявність такої можливості.
  •     Габарити і, що важливо, вага – особливо для походів пішки з важкими рюкзаками.
  •     Спосіб та потужність зарядки девайсів.

Станції не завдають шкоди навколишньому середовищу та здоров'ю людини. Більш модернізовані випускаються з дисплеєм, де відображається кількість підключених приладів, рівень заряджання та інше.

Де купити?

Придбати зарядну станцію можна не виходячи з дому. У каталозі товарів від інтернет-магазину, вибираєте за потрібними параметрами необхідний агрегат. Компанія ретельно стежить за тенденціями розвитку та намагається купувати виключно якісні та функціональні товари, які відповідають усім необхідним нормам та протоколам використання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему