В центрі уваги

Обираємо жіночий гаманець з натуральної шкіри

Обираємо жіночий гаманець з натуральної шкіри
Фото ілюстративне

Функціональний помічник 2в1 — саме таким є гаманець жіночий шкіряний. Аксесуар виконує не лише базові задачі зі зберігання готівки та карток у належному стані, але й є стильним доповненням образу. 

Така незамінна річ присутня у сумочці кожної. Гаманці завжди поруч: на прогулянці з подругами, на побаченні, під час шопінгу чи подорожей, на роботі. Годі й уявляти життя без настільки важливого атрибута. Тож до вибору варто ставитись уважно, можливо навіть прискіпливо. 

Модні тренди і класичні мотиви

На деякі речі мода змінюється щосезонно. Добре, що історія зі шкіряними аксесуарами є відносно постійною. Інколи у тренди вриваються нові мотиви у декоруванні, або ж з’являються цікаві форми. Стабільним залишається єдине — натуральна шкіра завжди виглядає ефектно, благородно, лаконічно. 

Гаманець жіночий шкіряний прийшов з чоловічої моди ще, певно, з часів Середньовіччя. І якщо спочатку він виглядав як кісет (мішечок для монет), то з часом почав відрізнятися від класичного чоловічого портмоне як у дизайні, так і за функціями. 

Сьогодні, дизайнери намагаються балансувати між унікальністю та практичністю. Актуальний мінімал дизайн захопив колекції відомих брендів:

  • відсутність зайвого візуального навантаження є базою до щоденного гардероба;

  • коли душа вимагає акценту, можна вибрати більш креативну модель. 

Чудово, що виробники пропонують рішення на будь-який смак та «гаманець».

Обираємо гаманець жіночий шкіряний з Empire Bags

Існує декілька найважливіших критеріїв, які не можна залишати поза увагою. Обов’язково дивимось на якість матеріалів та пошиття, підбираємо зручну форму, оптимальну конфігурацію відділень. Аксесуар повинен бути ергономічним, практичним, зручним у використанні й повністю відповідати вимогам майбутньої власниці. Не оминаємо і кольорову палітру, — що інколи є головним моментом серед жіночої аудиторії.

Про розміри жіночого гаманця зі шкіри

Перед замовленням обнови, визначаємо власні потреби: скільки грошей зазвичай беремо з собою, чи потрібно крім карток додаткові відділення під особисті речі.

  1. Зазвичай, гаманці носять в сумочці. Зустрічаються компактні варіанти, моделі середнього та великого розміру. 

  2. До клатча краще купити мінімал подвійного згортання. А у рюкзак з легкістю поміститься як лонгер, так і три-фолд.

  3. Гаманець жіночий шкіряний у сучасній версії здатен розмістити не лише гроші. Всередині буде місце під кредитні картки, візитівки, посвідчення та документи. Зустрічаються жіночі багатофункціональні портмоне з відділенням під ключі й навіть помаду.

Популярні назви й особливості

Форми жіночих гаманців досить різноманітні. Оскільки варіацій багато, розглядаємо класичні види аксесуара:

  • класичний breast wallet. Це ж лонгер, або жіноче портмоне. Мають значний розмір, паперові гроші зберігаються на всю довжину;

  • компактний bi-fold wallet. На одне чи два відділення, банкноти згортаються навпіл;

  • Tri-fold wallet з підвищеним вмістом. Гаманець потрійного згортання, об’ємний, але дуже місткий. Улюбленець серед жінок з дітьми;

  • Front pocket wallet з маскулінними мотивами. Візуально нагадує чоловічу версію. Окрім розкішної шкіряної основи всередині буде відділ для монет, додаткові кишені, віконця під документи.

Інформація щодо матеріалів виготовлення

Найкращим та беззаперечним варіантом залишається натуральна шкіра. Слугує така модель багато років без нарікань. До натуральної основи завжди йде якісна фурнітура, блискавки. Всередині не буде ниток чи неохайної підкладки. Перелік та ціни варіантів зі шкіри:

  • розповсюджена теляча шкіра. Займає середній сегмент, доступний майже кожній. Покриття приємне на дотик, з гладкої чи фактурною (зернистою) поверхнею;

  • благородна та вінтажна кінська шкіра. Здебільшого використовують для вінтажних мотивів по типу Crazy Horse, але й бувають рішення базові;

  • недорога свиняча шкіра. Трохи грубувата, але не поступається у зносостійкості;

  • еко-шкіра. Вважай найдешевший варіант. Підходить, коли хочеться купити щось цікавеньке, затестити на один сезон. 

Стосовно дизайну серед жінок є запит на моделі з імітацію під шкіру змії чи інших рептилій. Оригінально виглядає анімалістичний принт, лакове покриття, фактура з візерунками, тисненням, орнаментом. Прикрашають гаманці застібками, цікавими принтами, креативними брелоками та навіть стразами. 

Запрошуємо до каталога магазина шкіряних виробів Empire Bags. Підкресліть власну індивідуальність з доречним та якісним гаманцем!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему