В центрі уваги

Перелік та коротка характеристика найпопулярніших моделей фенів для волосся

Перелік та коротка характеристика найпопулярніших моделей фенів для волосся

Дівчата з довгим волоссям витрачають багато часу та грошей на догляд за ним. Для цього купують спеціальні доглядові засоби, олії, кондиціонери. Проте у сучасних умовах, навіть при наявності бажання мати гарне, красиве волосся, іноді не вистачає часу, щоб воно висохло самостійно. У таких випадках використовують фени. Щоб зберегти цілісність волосся, варто обрати фен, доповнений значною кількістю режимів роботи, що робить сушіння безпечним.

Огляд найпопулярніших моделей фенів для волосся

Сучасні магазини побутової техніки пропонують широкий асортимент фенів для волосся, що зможуть задовольнити будь-якого покупця. Є декілька брендів, що можуть похвалитися величезною популярністю, яка обумовлена високою якістю та довговічністю приладів.

Огляд найпопулярніших моделей фенів:

  • Фен PHILIPS BHD274/00. Це професійна модель, яка відрізняється високою потужністю, що складає 2200 Вт. Прилад має два режими швидкості, а також шість режимів регулювання температури. Доповнений дифузором та концентратором.
  • Фен ROWENTA CV5940F0. Rowenta – це бренд, який чудово себе зарекомендував через довговічність виробів. Представлена модель має два режими швидкості та три режими температури. Крім того, в наборі є дифузор, який дозволить зробити чудову укладку хвилястого волосся. Доповнений режимом іонізації.
  • Фен DELFA HDС7000. Це дорожня модель, яка здобула популярність завдяки своїй невисокій вартості та невеликим розмірам. Потужність приладу складає 1200 Вт. При необхідності фен можна скласти для зручного транспортування.

Корисні функції фенів для волосся

Варто звертати увагу не лише на бренд та компанію виробника. Величезне значення має функціонал. Якщо бажаєте використовувати прилад не лише для сушіння волосся, а іноді плануєте робити укладку, у такому разі обирайте моделі, доповнені дифузором та іншими насадками.

Обов’язковою вимогою є функція сушіння волосся з використанням холодних потоків повітря. Саме це дозволяє зберегти цілісність навіть дуже пошкодженого та освітленого волосся. Один з найважливіших параметрів – потужність. Якщо волосся коротке і негусте можна обрати найпростіші дорожні варіанти, які відрізняються невеликою вагою та універсальністю. Якщо у дівчини довге волосся, варто віддавати перевагу приладам з середньою або високою потужністю. Це потрібно для того, щоб забезпечити тривалий термін роботи приладу після вмикання.

Обираючи фен, орієнтуйтеся на його призначення та розміри. Найменші – це дорожні моделі, а найбільшим розміром відрізняються професіональні прилади, з високою потужністю та широким вибором функцій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему