В центрі уваги

Перелік та характеристики популярних моделей роботів-пилососів

Перелік та характеристики популярних моделей роботів-пилососів

Кривий Ріг – це місто сурових чоловіків та приголомшливо красивих жінок. А ще це промисловий центр, який стимулює розвиток інфраструктури та покращує матеріальний стан мешканців міста. Чим більше грошей заробляють люди, тим вище бажання придбати щось корисне для дому.

Особливості вибору та корисні функції роботів-пилососів

Кожна жінка мріє бути доглянутою, стильною, але на це зовсім не вистачає часу. Щоб заощадити трохи часу, варто користуватися корисними побутовими приладами від магазину foxtrot.ua у Кривому Розі, які зможуть виконати частину роботи.

За версією 2022 року, найвище господині оцінили робота-пилососа. Це техніка, яка дозволяє утримувати будинок у чистоті, не витрачаючи на це багато часу. Найбільшою популярністю користуються моделі, які доповнені великою кількістю датчиків, та сенсорів, що дозволяють будувати карту приміщення, та під час прибирання не оминають кутків, важкодоступних місць. Не дивлячись на не надто високу якість вологого прибирання, досить популярним вважаються прилади з функцією миття підлоги. Якщо в будинку не дуже брудно, то такий прилад зможе прибрати пил, а також провести вологе прибирання. Це оптимальний варіант для дитячих кімнат, спалень та віталень. Широкий асортимент роботів пилососів можна знайти у магазині Фокстрот у Кривому Розі.

Огляд популярних моделей роботів-пилососів у Фокстрот

Найбільш популярні моделі пилососів у магазині Фокстрот:

  • ROWENTA RR7687WH. Це виріб середньої цінової категорії, який доповнений функціями сухого та вологого прибирання. Прилад придатний для використання, з метою очищення лінолеуму, ковроліну, скла та паркету. Він доповнений датчиками та сенсорами, які реагують на перепад висоти, тому прилад не падає зі сходів та відчуває бар'єри, перешкоди.
  • SAMSUNG Jet Bot VR30T80313W/EV. Це доступна модель, яка розрахована на сухе прибирання. При цьому всередині немає мішка, а пил та сміття збирається у контейнер. Управляти приладом можна з використанням смартфона та спеціального додатка. Є можливість прибирання за розкладом. У такому випадку прилад буде вмикатися автоматично та здійснювати прибирання. Крім того, він доповнений датчиком адаптації до типу поверхні.
  • ROBOROCK S7 White. Цей прилад можна назвати лідером продажів через високу популярність. Пилососи ROBOROCK одними з найперших завоювали прихильність господинь через високу якість прибирання. Такий прилад здійснює сухе та вологе прибирання. Сміття збирається у спеціальний контейнер. Прилад адаптується до типу поверхні, обираючи найбільш вдалий варіант прибирання.

Обираючи пилосос, беріть до уваги додаткові функції, а також кількість та тип датчиків. Найкраще працюють прилади, доповнені інфрачервоними сенсорами, які спочатку сканують приміщення та будують карту.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кривий ріг
В тему

Останні матеріали