В центрі уваги

Сучасні камінні топки Kratki та їхня ефективність

Сучасні камінні топки Kratki та їхня ефективність

 Історія компанії Kratki розпочалася в 1993 році з відкриття в передмісті Варшави невеликого цеху з виробництва печей-камінів. Продукція виявилася настільки затребуваною, що через 20 років бренд може похвалитися величезними виробничими площами та продажами в багатьох країнах світу.

Сьогодні Kratki є одним із найвідоміших виробників камінних топок, печей-камінів, біокамінів, ґрат і аксесуарів у Європі. Це стало можливим унаслідок постійного зростання компанії, збільшення обсягів виробництва, розширення асортименту, розвитку дистрибуції та експорту продукції.

Особливе місце в асортименті компанії Kratki займають чавунні та сталеві каміни. Чавунні вироби вирізняються підвищеною тепловіддачею, здатністю довго опалювати приміщення на одному закладанні дров, надійністю та довговічністю. Сталеві моделі дуже швидко нагрівають повітря у приміщенні, чудово вписуються в інтер’єр будь-якого стилю, облицьовуються різними матеріалами.

Переваги камінних топок Kratki

Модельний ряд камінних топок Kratki представлено кількома серіями, що різняться між собою за рівнем потужності: від найпростіших на 10 кВт (серія ANTEK) до потужних на 25 кВт (серія AMELIA). Топки з водяним контуром також відрізняються за потужністю. За умови використання системи радіаторів топка Kratki зможе легко та швидко обігріти навіть великий будинок. Гаряче повітря, що виходить із топки, нагріває воду в контурі й допомагає підтримувати комфортну температуру в приміщенні.

Камінні топки Kratki мають такі переваги:

  • можливість вибрати модель відповідної потужності з урахуванням особливостей приміщення;

  • гарантована якість, яка ретельно контролюється у процесі виробництва;

  • використання тільки високоякісних матеріалів;

  • відповідність європейським стандартам безпеки.

До додаткових плюсів виробів належать високий ККД, економна витрата дров, простота монтажу та експлуатації. Дверцята топок мають скло із жаростійкими властивостями, яке ніколи не вкривається сажею завдяки системі «чисте скло».

Печі Kratki

Ще один напрям виробництва Kratki — чавунні та сталеві печі, середня потужність яких становить 1 кВт на 10–12 м2. Піч Kratki не вимагає зведення спеціального фундаменту, а простота її встановлення допоможе заощадити час і кошти.

Компанія «Дім Тепла» пропонує камінні топки різної конфігурації: доступні компактні й більш потужні моделі, стандартні та кутові, з водяним контуром. Менеджери компанії допоможуть вам визначитися з вибором топки і проконсультують стосовно її доставки та монтажу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему