В центрі уваги

Розстрочка від sportbank: як скористатися

Розстрочка від sportbank: як скористатися

Розстрочка, або оплата частинами, є одним із найпопулярніших інструментів для купівлі різноманітних товарів. Адже це так зручно — придбати необхідну річ, навіть не маючи наразі повної суми. Однак, щоб отримати максимальну вигоду від послуги, необхідно знати принципи дії розстрочки, а також, які умови пропонують різні банки. У статті ми розкажемо, чому варто обрати розстрочку від мобільного банку sportbank.

Що таке і як працює розстрочка

Спочатку дамо визначення, що таке, власне, розстрочка. Це спосіб купівлі товару, коли оплата здійснюється не в повному обсязі, а частинами, обумовленими в договорі між покупцем і продавцем. Тобто, купуєте у розстрочку від Спортбанк, наприклад, холодильник і виплачуєте його вартість протягом кількох місяців. Це дуже зручно, особливо коли у вас обмежений бюджет. Адже можна вибрати якісніший товар, який довше вам служитиме.

Скористатися послугою можна як у фізичних магазинах, так в інтернеті. Якщо почитати відгуки, більшість користувачів надають перевагу саме  онлайн-розстрочці. Адже, щоб отримати послугу, не потрібно навіть виходити з дому. Оформлення документів займає до 15 хвилин. Крім того, на відміну від повноцінного кредиту, вам не потрібно збирати пакет документів. Найчастіше магазину достатньо ІПН та паспорта.

Ще однією умовою для отримання розстрочки є наявність кредитного ліміту або ліміту на оплату частинами на картці, з якої плануєте здійснювати щомісячні платежі. Це своєрідна гарантія для магазину, що гроші за товар повернуть вчасно. Адже якщо клієнт забуде чи не зможе внести щомісячний платіж, списання буде здійснене з кредитних коштів.

Розстрочка від sportbank: переваги, умови, тарифи

У мобільному банку sportbank можна оформити два види розстрочки. «Проста розстрочка» — це переведення у розстрочку вже здійсненої транзакції з одноразовою комісією, що входить у тіло кредиту. Наприклад, якщо вам терміново знадобилися гроші, ви можете перевести у розстрочку якусь операцію з оплати товарів, а вивільнені кошти витратити куди потрібно. Комісія розраховується за формулою: 2,99% *A*N, де A — сума кредиту (транзакції), N — кількість місяців дії кредитної угоди.

«Плати частинами» — це класична розстрочка зі ставкою 0.001% для оплати товару рівними платежами. Оформити «Плати частинами» можна на сайтах партнерів, у офлайн-точках, а також у мобільному додатку спортбанк. Серед доступних наразі партнерів — «Ельдорадо» і Sport Life. Поступово цей список буде розширюватися.

Обидва види розстрочки мають схожі умови. Максимальний строк для виплати коштів — 24 місяці. Але за бажанням можна погасити достроково коли завгодно. Підтвердити розстрочку необхідно протягом 24 годин після отримання сповіщення.

Також у sportbank немає обмежень за кількістю одночасно відкритих розстрочок. Головне, щоб загальна сума не перевищувала доступного клієнту ліміту на оплату частинами. Загалом, ця сума коливається від 1000 до 100 000 грн. Більше про тарифи — на сайті мобільного банку.

Як свідчать відгуки про sportbank, обидва види розстрочки зручні для клієнтів. Не потрібно збирати купу документів або приходити до магазину особисто у разі оформлення на сайті чи через додаток. Вигідні умови дозволяють отримати максимум від покупки. Спробуйте, і переконаєтесь у цьому самі.

Як скористатися розстрочкою від sportbank

Спробувати «Просту розстрочку» можна безпосередньо у мобільному додатку, вибравши необхідну транзакцію. Оплата частинами теж доступна у додатку, а також на сайтах магазинів і офлайн.

Як оформити «Плати частинами» на сайті партнера:

  1. Виберіть товар, який хочете придбати.
  2. Натисніть кнопку «Купити в кредит», потім — «Оформити розстрочку» з логотипом sportbank.
  3. Після цього магазин має підтвердити покупку.
  4. Щойно ви отримаєте сповіщення від магазину, необхідно підтвердити оплату частинами протягом 24 годин.

Якщо бажаєте придбати товар у розстрочку від sportbank офлайн, скажіть про це фахівцеві в магазині. Консультанти з радістю вам допоможуть.

Висновки

Два види розстрочки від sportbank закривають будь-які потреби клієнтів. Вибирайте, що вам більше підходить, та користуйтеся усіма перевагами послуги.

Максимальна сума кредиту — 100 000 грн, максимальний строк кредиту — 24 міс. Реальна річна процентна ставка від 0,001 % до 0,02%. Перший внесок від 4% до 33%. Власний внесок — 0. АТ «ТАСКОМБАНК». Ліцензія НБУ № 84, видана 25.10.2011, номер у Державному реєстрі банків 45 від 21.10.1991.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: банки, фінанси
В тему

Останні матеріали