В центрі уваги

Переваги портативних УЗД-апаратів у ветеринарії

Переваги портативних УЗД-апаратів у ветеринарії

Кожна ветеринарна клініка прагне надавати необхідну допомогу пацієнтам якнайшвидше. Можливість швидко проводити діагностику не тільки забезпечує комфорт пацієнтів та їхніх господарів, а й рятує життя тварин. Незамінними помічниками в процесі виявлення різних захворювань є апарати для ультразвукової діагностики. Завдяки УЗД можна отримати уявлення про стан внутрішніх органів тварини в режимі реального часу, і досвідчений лікар може швидко виявити патологію та надати невідкладну допомогу.

Сьогодні повноцінна діагностика тварин практично неможлива без проведення ультразвукового дослідження, тому багато ветеринарних клінік вирішують поповнити своє обладнання сучасним УЗД-сканером. Але не всі можуть дозволити собі стаціонарні апарати найвищого класу. До того ж у клініці може бути лише один лікар, який добре володіє ультразвуковою діагностикою і може здійснювати прийом та УЗД як у кабінеті, так і на виїзді. У таких випадках найкращим рішенням буде портативний УЗД-сканер.

Портативні УЗД-сканери здатні виконувати більшість основних функцій стаціонарних приладів. А портативні апарати високого класу, оснащені повним комплектом датчиків, є повноцінною заміною стаціонарних пристроїв.

Що являє собою портативний УЗД-апарат?

Своїми розмірами та зовнішнім виглядом портативні УЗД апарати для ветеринарії нагадують ноутбук, на який встановлено необхідні датчики та спеціальне програмне забезпечення.

Більшість портативних УЗД-апаратів можуть працювати без підключення до електромережі, для цього вони оснащуються вбудованими акумуляторними батареями. Також є сканери, здатні працювати від автомобільного акумулятора (за умови підключення додаткових адаптерів).

Основні переваги портативних УЗД-апаратів

  1. Компактні розміри та невелика вага. Впоратися з переміщенням такого обладнання може навіть тендітна жінка.

  2. Швидке завантаження пристрою. Ультразвукове обладнання готується до роботи протягом 20-30 секунд. Це дуже важлива перевага у випадках, коли необхідне надання екстреної допомоги.

  3. Висока потужність акумулятора. Сучасні установки обладнані якісними елементами живлення, здатними забезпечувати безперебійну роботу протягом тривалого часу.

  4. Незважаючи на невеликий розмір екрана, портативне обладнання має чудову роздільну здатність і дає змогу побачити найдрібніші деталі.

Компанія БІОВЕТ пропонує придбати портативні ультразвукові сканери за доступною ціною. Фахівці компанії готові відповісти на будь-які питання і надати кваліфіковану допомогу у виборі обладнання. Кожен клієнт компанії отримує індивідуальний підхід та першокласне обслуговування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали