В центрі уваги

Широкий вибір якісного підлогового покриття

Широкий вибір якісного підлогового покриття

Підбір якісного покриття для підлоги може стати справжнім випробуванням. Адже потрібно обирати підлогове покриття, котре буде витримувати різноманітні негативні чинники, гармонувати з інтер'єром. Непогано, якщо ціна буде демократично. Мета магазину «ПолMALL» — допомогти покупцям знайти покриття для підлоги в житловому чи комерційному приміщенні. 

Магазин напольных покрытий ПолMal
Магазин напольных покрытий ПолMal

Чому варто робити покупки саме в магазині «ПолMALL»? 

Головна перевага магазину — працівники завжди намагаються знайти індивідуальний підхід до кожного клієнта. Потрібно вам килимове покриття для спальні чи практичний лінолеум у вітальню, ви легко знайдете відповідний виріб.

Працівники магазину з радістю допоможуть підібрати оптимальне підлогове покриття для житлових, офісних чи промислових приміщень. 

Щоби задовольнити запити кожного клієнта, ми пропонуємо покриття в стандартному та індивідуальному розмірі. Вам потрібно просто вказати розміри, котрі вам потрібні — перед відправленням покриття буде порізане точно за цими замірами. Завдяки цій послузі вам не потрібно буде підрізати ковролін чи лінолеум вручну, відтак, кількість відходів суттєво зменшиться. 

До цих переваг можна додати демократичні ціни та гнучку систему знижок. Тут ви можете розраховувати купити підлогове покриття, котре прослужить довгі роки, не витративши багато фінансів. 

Розмаїття асортименту магазину «ПолMALL» 

Лінолеум
Лінолеум

В каталозі ви знайдете підлогові покриття в таких категоріях: 

  • ковролін,

  • лінолеум,

  • ламінат, 

  • вінілова підлога. 

В окрему категорію віднесемо синтетичну траву, оскільки вона не розрахована на укладення на підлогу, а використовується для оформлення майданчиків, стадіонів. 

Кожна категорія підрозділяється, своєю чергою, на менші групи. Наприклад, ковролін може бути побутовим, напівкомерційним та комерційним. Класифікація за групами залежить від класу зносостійкості – для житлових приміщень використовується ковролін класу 23, для комерційних – 31/32. 

Ковролін представлений великим вибором дизайнів та видів ворсу: короткий, середньої висоти та довгий. Ковролін з довгим покриттям найчастіше обирають для житлових кімнат, таких як спальня, дитяча. 

Практичний та універсальний лінолеум 

Цей різновид покриття можна класти на підлогу в будь-якій кімнаті. Проте найчастіше він використовується в коридорах, кухнях, де покриття постійно витримує сильні навантаження. 

Для офісних приміщень, торгових центрів, вокзалів та аеропортів розроблено спеціалізований лінолеум. Таке покриття відрізняється підвищеними показниками стійкості до стирання, механічних пошкоджень. 

Вишукана вінілова плитка 

Вінілова плитка
Вінілова плитка

Цей різновид покриття зявився на ринку нещодавно, проте вже заслужив любов тисяч покупців. Основні причини популярності вінілової підлоги: 

  • великий вибір варіантів оформлення; 

  • стійкість до вологи; 

  • замкове зєднання, котре забезпечує зручність укладання; 

  • тривалий термін використання — понад 10 років. 

Підібрати оптимальний різновид підлогового покриття для житлової кімнати, комерційного приміщення, вам завжди допоможуть у магазині «ПолMALL».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему