В центрі уваги

У Підгайцівській громаді люди похилого віку отримали пакунки допомоги

У Підгайцівській громаді люди похилого віку отримали пакунки допомоги

Завдяки співпраці, яку вдалося налагодити Підгайцівській сільській раді та  Благодійному фонду Юрія Гупала «Віримо в Україну», одинокі люди пенсійного віку, які знаходяться під опікою відділу соціального захисту населення Підгайцівської сільської ради, отримали продуктові набори від європейських доброчинців.

Подібні пакунки з олією, крупами, солодощами та консервами раніше передавали внутрішнім переселенцям Підгайцівської громади, цього разу вирішили До міжнародного дня людей похилого віку, допомогти пенсіонерам, про яких змушена, з різних причин, дбати держава та соціальні працівники громади, - інформує пресслужба Підгайцівської громади.

Розвести по селах громади продуктові набори начальнику відділу соцзахисту Катерина Голубович допомогли старости Борохівського, Лищенського та Липинського старостинських округів Катерина Маннонова, Олена Голубович та Олександр Куць.

Заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько подякував благодійникам за системну співпрацю та попросив мешканців громади допомагати стареньким односельцям пережити непрості часи війни, адже дечиї діти на внуки могли на період війни виїхати за межі країни, а зростання цін на продукти, ліки та теплоносії можуть стати для одиноких стареньких непосильною ношею.

«Добре слово, підтримка та увага можуть суттєво покращити моральний стан людей похилого віку. Війна – тест на людяність та самоорганізацію громад та старостинських округів», - додав посадовець.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, Підгайці, пенсіонери, Підгайці, Волинь, пенсіонери, допомога
В тему

Останні матеріали