В центрі уваги

Електровелосипед: основні переваги

Електровелосипед: основні переваги

Як зрозуміти, чи варто купувати електровелосипед? Чи буде сучасна концепція велосипеда з мотором, оснащена акумулятором -  зручним транспортним засобом та дійсно додасть повсякденному життю зручності, динаміки і комфорту? Якщо ви вже визначилися, то можете підібрати модель тут https://velosklad.com.ua/elektro/, а якщо ще ні, то радимо ознайомитися з статтею перед покупкою.

Основні переваги

Концепція електричного велосипеду уже отримала величезну аудиторію прихильників, адже лише очевидні його переваги складають досить солідний перелік.

  1. Легке та просте пересування – вам не потрібно крутити педалі, адже рух здійснюється за допомогою електродвигуна, для живлення якого встановлено досить потужний акумулятор.
  2. Швидкість – залежить від потужності двигуна, але, загалом дозволить досить комфортно пересуватися містом та, не витрачаючи зусиль, долати круті підйоми.
  3. Тихо та екологічно – це вже перевага у порівнянні з мотоциклом або авто, адже звичайний велосипед теж не створює шуму та шкідливих викидів в атмосферу.

Отже, електровелосипед – зручний, комфортний та універсальний засіб пересування, що можна заряджати від звичайної побутової розетки з напругою 220 В.

Додаткові переваги електровелосипедів

Окрім очевидних переваг, у електровелосипедів є, також і «плюси», які користувачі відкривають для себе лише згодом, через деякий час активних поїздок. Але ми не будемо чекати так довго, а розкриємо деякі приємні моменти уже зараз:

  • Використання електровелосипеду дозволяє розширити ваші можливості щодо маршрутів – незважаючи на досить круті підйоми та значні перепади висот.
  • Економія заряду – ви можете на рівних ділянках дороги вимкнути двигун та попрацювати педалями. Ще й для підтримки фізичної форми корисно. А якщо у вашій моделі є асистент, то можна крутити педалі і при цьому вам допомагатиме двигун.
  • Можна без найменших сумнівів вирушати на велопрогулянку, на переймаючись щодо своєї фізичної форми: якщо власних сил не вистачить, завжди можна доїхати, скориставшись електродвигуном.

А придбати якісний та функціональний електровелосипед досить просто. В інтернет-магазині «Velosklad.com.ua» ви знайдете широкий асортимент моделей звичайних та електричних від провідних виробників, а також безліч запчастин та різноманітних аксесуарів. Мешканців та гостей столиці запрошуємо у наш фізичний магазин за адресою: вул. Вацлава Гавела, 18, ТК «Відрадний».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, велосипедисти, Бізнес
В тему