В центрі уваги

Потужні смартфони з маленькою діагоналлю

Потужні смартфони з маленькою діагоналлю

Моделі, що не поміщаються в руку, подобаються далеко не всім. Багато людей цінують невеликі габарити техніки. Спеціально для них були розроблені мініатюрні, але дуже потужні смартфони. Такий гаджет легко класти в маленьку сумочку чи кишеню. Також він не займає багато місця всередині рюкзака або валізи. Про переваги мініатюрних моделей можна говорити довго. Якщо вас цікавлять конкретні смартфони, то читайте нижче. Там ви знайдете описи гарних телефонів з маленькою діагоналлю.

Список найбільш потужних смартфонів

На українському ринку можна побачити чимало техніки. Серед моделей з цікавими характеристиками є стільникові телефони з маленьким розміром. Найпопулярнішими серед них вважаються:

  1. Samsung Galaxy S10e G970U 5/56. AMOLED-дисплей з реалістичною передачею різних відтінків гарантує чудове зображення. Тонкі рамки – додаткова перевага. Серед особливостей можна виділити якість Full HD та ширококутну камеру розміром 12 Мп. Також є панорамна на 16 Мп. З ним можна робити чудові селфі та знімати відео у 4K. Професійний набір камер для зйомки, багато режимів та фільтрів, панорамний режим – і це лише базові особливості гаджета. Батарея розміром 3100 мАч тримає заряд протягом 24 годин. Наповнюється вона швидко.
  2. Google Pixel 4 64GB. Він може позмагатися з попередньою моделлю. OLED-екран, гарна частота оновлення, є професійні камери для комфортної та якісної зйомки, 8 ядер для потужної роботи й батарея на 2800 мАч. Зарядка швидко наповнює акумулятор енергією. Є декілька видів спецефектів та режим нічного пейзажу. Захисне скло Corning Gorilla Glass 5 гарантує відсутність подряпин та неушкодженість при падінні.
  3. Blackview BV9900E. Процесор на 8 ядер та оперативна пам’ять на 6 ГБ підтримують роботу багатьох програм та яскравих відеоігор. Вбудована пам’ять – 128 ГБ. Це дозволяє зберігати архіви фото, відео, скачувати потужні ігри та програми для роботи. Розширення не передбачено. Камери гарантують реалістичну передачу кольорів. Акумулятор розміром 4380 мАч добре тримає заряд протягом багатьох годин. Швидке наповнення енергією також передбачене. Додатковий комфорт забезпечує спеціальне захисне скло Corning Gorilla Glass 5. У цієї моделі є покращена система захисту: він залишається цілим при сильних ударах, також гаджет стійкий до сприяння вологого середовища та пилу. Модель дуже практична для тих, хто цінує мінімалізм.

Серед сучасних гаджетів є багато цікавинок. Якщо зануритись в їх характеристики, можна побачити, що кожна фірмова модель є унікальною. Як тоді обрати потрібний гаджет? Дуже легко – складіть список оптимальних параметрів для себе. Наприклад, якщо важливі гарна камера та маленький екран, дивіться смартфони з професійною зйомкою та невеликою діагоналлю. Додаткові характеристики допоможуть швидко прийняти рішення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему