В центрі уваги

Вихованці Підгайцівського дитсадка збирали осінній урожай

Вихованці Підгайцівського дитсадка збирали осінній урожай

На прогулянці вихователі дитячого садка у Підгайцях провели пізнавальну та цікаву розмову для своїх вихованців про чудову пору року – осінь та зібрали врожай на власному городі.

Про це інформує пресслужба Підгайцівської громади.

Діток познайомили з послідовними процесами вирощування городини. Адже, навчальна програма дошкільного виховання передбачає трудову діяльність - формування у дітей навичок і вмінь, почуття поваги до праці дорослих.

Директорка садочка Наталія Дядяніна розповіла, що "Ось, нарешті, ми дочекалися вихованців та всі гуртом нарвали зелені, назбирали овочів до обіднього супу. Діти захоплено розповідали, яку городину допомагали садити батькам під час вимушених канікул, адже виховання справжніх господарів і господинь, якими є українці починається змалку".

Нагадаємо, що колектив дитячого садочка “Малятко” влітку на території дитячого навчального закладу облаштував город. Всі разом підготували грунт, звільнивши його від залишків будівельних матеріалів та каміння, привезли чорнозем, піддобрили землю та посадили городину: помідори, огірки, квасолю, кабачки, моркву, зелень. Завдяки колективній праці, отримали гарний результат, а врожай збирали вже разом з вихованцям.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, Підгайці, діти, дитсадок
В тему

Останні матеріали