В центрі уваги

Чи варто купувати саджанці декоративних рослин в інтернеті?

Чи варто купувати саджанці декоративних рослин в інтернеті?

Присадибна ділянка для багатьох це місце для відпочинку, медитації та розслаблення. Возз'єднатися з природою допоможуть зелені насадження. Найбільш вигідно підкреслюють красу дачі або ділянки біля будинку квітучі кущі. Вони насичують ділянку біля будинку киснем, покращуючи настрій власникам. Щоб забезпечити хороше зростання чагарників, необхідно дотримуватися всіх правил посадки, а також купувати саджанці, які були вирощені в правильних умовах. Необхідно віддавати перевагу якісному посадковому матеріалу.

Як обрати гарний посадковий матеріал?

Приживання саджанців залежить від часу пересадки. Саме тому найкраще здійснювати посадку рослин навесні. Досить непогано приживаються саджанці восени, перед заморозками. Щоб забезпечити кращу приживаність, варто купувати рослини в спеціальних розсадниках або у садівників-любителів. Але зараз у широкому асортименті представлені саджанці декоративних рослин в yaskravaklumba.com.ua. Це продукція, вирощена у спеціальних розплідниках, що реалізується через Інтернет.

Майданчику немає необхідності займатися облаштуванням власної території, щоб демонструвати відвідувачам гарний посадковий матеріал. Це дозволяє економити місце, висадивши максимальну кількість рослин. Перед тим як придбати саджанець, потрібно переконатися, що земля навколо нього не суха. Погано приживаються рослини, у яких досить мало коріння.

Правила вибору посадкового матеріалу:

  • Необхідно уважно оглянути стебло та коріння. На гарному посадковому матеріалі має бути 3-4 розвинені паростки.
  • Крім того, зріз має бути досить соковитим. Показником хорошого здоров'я є гладка поверхня кори і зелені пагони, а також паростки, що ще не розпустилися.
  • Якщо ви помітили, що пагони починають відмирати, варто відмовитись від придбання.

Як вибрати гарні саджанці через інтернет?

Віддавайте перевагу магазинам, які гарантують якісні саджанці. Одним із них є магазин yaskravaklumba.com.ua, який дає гарантію 14 днів. Крім того, абсолютно весь посадковий матеріал транспортується у спеціальних контейнерах, наповнених поживною сумішшю. Таким чином, коріння дуже швидко приживається.

Щоб збільшити шанси на нормальне зростання рослин, необхідно правильно їх зберігати. Після вилучення рослини з посилки до висадки, не можна висаджувати, якщо земля промерзла. Необхідно залишити саджанці у холодильнику при температурі до +5. Найкраще зберігати такі саджанці в спеціальній суміші вологої тирси. Потрібно, щоб паростки не розпустилися, а трохи набрякли. Це говорить про те, що рослина готова до висаджування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему