В центрі уваги

Навушники яких брендів підходять для геймерів і в чому їх особливості

Навушники яких брендів підходять для геймерів і в чому їх особливості

Для повноцінної гри на консолі або комп’ютері особливу увагу треба звертати на потужність відеокарти та процесора. Але не менш важливу роль грає звук. Саме завдяки йому гравець може повністю зануритись в атмосферу віртуальності.

Для повноцінної гри на консолі або комп’ютері особливу увагу треба звертати на потужність відеокарти та процесора. Але не менш важливу роль грає звук. Саме завдяки йому гравець може повністю зануритись в атмосферу віртуальності. У цьому допомагають ігрові навушники. За конструкцією вони суттєво відрізняються від звичайних. Існують бренди, які спеціалізуються на виробництві таких пристроїв, що й зробило їх популярними. Розглянемо деякі з них та їхні відмінності.

Steelseries – улюбленець кіберспортсменів

Є навушники, в яких крім «вух» та мікрофона використовується перетворювач GameDAC. З його допомогою можливо вивести звук студійної якості безпосередньо з комп’ютера або консолі. Для інших гарнітур це у більшості випадків недоступно.

Головною перевагою вважається використання якісних матеріалів, які підвищують почуття комфорту під час гри. У своїй продукції компанія використовує безліч фірмових технологій. Завдяки продуманим інженерним рішенням досягається повага зі сторони конкурентів. Існують як дротові, так і бездротові моделі, що дає широкий вибір.

Logitech – продумана конструкція

Бренд виготовляє чудові периферійні пристрої. Добра репутація цієї марки базується на ретельній увазі до кожної деталі, а також використанні якісних матеріалів, тому такі фірмові навушники у Вінниці добре відомі. Деякі моделі мають зовнішню звукову карту, завдяки чому забезпечується чудова якість звуку. Гарнітуру цього бренду можна налаштувати під свої потреби, а також відредагувати якість звучання. Це можливо завдяки встановленому професійному еквалайзеру.

Sony – відмінний звук

Компанія розробляє гарнітуру безпосередньо до своєї консолі PlayStation. Саме тому навушники видають чудовий саунд, та дозволяють зануритись у фірмову технологію об’ємного звуку. Деякі моделі дають можливість відчути всі привілеї формату 7.1, завдяки чому геймер може насолодитись нюансами фонового оформлення.

Головні переваги – чудовий звук та взаємодія з консолями власного виробництва. Серед додаткових переваг слід зазначити:

  • складний компактний дизайн;
  • великий функціонал;
  • наявність дротового і бездротового підключення.

Особлива увага приділяється зручному регулюванню звуку. Бренд Sony відрізняється неперевершеним дизайном. Для гри на консолі це найліпший варіант, тому в інтернет-магазині Allo такі навушники займають перші місця за популярністю.

Для кіберспортсменів вибір гарнітури – відповідальна місія, в якій особлива увага приділяється саме бренду. Кожен виробник має свій стиль, тому гравець, орієнтуючись на улюблену марку, може бути впевнений у високій якості гарнітури. Знаючи сильні сторони бренду, ви також підберете навушники, які зроблять процес комп’ютерної гри більш приємним.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: техніка, вінниця
В тему

Останні матеріали