В центрі уваги

Кулони на кожен день та іншого призначення

Кулони на кожен день та іншого призначення

Прикраси та аксесуари для більшості жінок є дієвими помічниками у створенні ефектного образу та стилю. Сьогодні досить часто можна побачити такі прикраси, як підвіски або кулони. Якщо вироби порівняти між собою, можна помітити суттєві відмінності — вони мають різні зовнішні характеристики та функціональне призначення. Саме тому, щоб вибір був виправданим, і покупка відповідала перевагам та запитам, потрібно розібратися у різновидах та особливостях представлених виробів.

Що потрібно знати про кулони?

Кулони https://zlato.ua/uk/f-kulony_pidvisky/ вважаються стародавніми прикрасами. Тільки в давнину як аксесуари використовувалися кістки, ракушки, камені і ікла диких звірів. Такі підвіски легко і просто виготовлялися, а у використанні були дуже комфортними. В сучасний час для багатьох модниць кулон асоціюється з прекрасною коштовністю, яка може вміщати дороге каміння і мати найрізноманітніший дизайн. Ціна прикраси, як зазначає магазин Злато, варіюється від типу матеріалу, каменю та витраченої роботи.

Кулон — це яскравий акцент, що привертає багато уваги з боку, і прийнято носити прикрасу в одному екземплярі. Асортимент виробів відрізняється за стилем, формою та призначенням. Розглянемо докладніше, які види:

  1. Класика — зазвичай виготовляється з дорогоцінного металу, невеликого розміру та різної форми. Прикраси можуть інкрустуватися великим камінням або розсипом маленьких каменів. Кулони підходять для щоденного носіння, гармонійно поєднуються з діловим та вечірнім стилем.
  2. Авангард — епатажний помітний вид виробів. Привертають увагу яскравим кольором, унікальністю форм і надзвичайно великими розмірами.
  3. Етнічні кулони — мають на увазі національні мотиви та орнаменти. Для такого роду прикрас використовують кераміку, бісер, скло, натуральні тканини та каміння.
  4. Кежуал — мініатюрні кулони-підвіски для щоденного використання, виконані у вигляді різних фігур.
  5. Парні кулони — дві половинки одного цілого (інь і янь, серце). Їх воліють купити закохані або двійнята.
  6. Вінтаж або ретро-стиль — великі аксесуари, як правило, складаються з безлічі дрібних частин, переплетених між собою. У своєму складі може мати каміння, фаянс. Найкращий варіант для тих, хто любить стилізовану старовину.
  7. Камеї — елегантні вінтажні кулони, що є зображенням жіночого профілю. Створюються з фарфору, перламутру та каміння.

Жіночі кулони

Перед тим, як вибрати кулон, фахівці інтернет-магазину Zlato рекомендують спочатку ознайомитися з видами ювелірної продукції, їх характеристиками та фото. Не варто заощаджувати на покупці, важливо пам'ятати, що гарний вибір гарантує успішний образ щодня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему