В центрі уваги

Туш для вій - важливі критерії вибору

Туш для вій - важливі критерії вибору

Важко знайти дівчину чи жінку, яка ніколи не користувалася даним косметичним засобом. Підкреслити красу очей і зробити їх більш виразними - для цього і створена туш для вій, що входить в базовий набір декоративної косметики кожної красуні. Однак вибрати ідеальний варіант не так просто з великого асортименту, який існує на сьогодні. Придбати будь-яку косметику можна не тільки в звичайному магазині, але й в інтернеті, на відповідному сайті.

Основні види

Серед широкого асортименту даного різновиду косметичних засобів, можна виділити туш для:

  • Подовження - не всіх природа обдарувала довгими віями, до того ж процедура нарощування досить шкідлива. Відтак залишається використовувати туш, яка візуально видовжує вії.
  • Об’єму - окрім довжини, за допомогою даного засобу можливо збільшити і об’єм. Таким чином вії видаватимуться більш густими та виразними.
  • Підкручення - якщо вії довгі і прямі, вони не так помітні, як тоді, коли злегка загнуті. Для цього існує спеціальна туш, що створює подібний ефект. До її складу входять такі інгредієнти як смоли та кератин.

Додатково можна згадати такі якості як гіпоалергенність, стійкість до надмірної вологості, лікувальний ефект, наявність блискіток. Залежить від індивідуальних смаків та чутливості організму до декоративних косметичних засобів.

На що звернути увагу при виборі?

Щоб остаточно визначитись перед тим як придбати подібну косметику, варто враховувати наступні фактори:

  • Маркування Обов'язково на упаковці чи корпусі потрібно звернути увагу на вказаний термін придатності. Від цього залежить якість косметики та її основні властивості.
  • Склад. Якщо присутня алергія на синтетичні косметичні засоби, то необхідно перевірити наявність шкідливих речовин чи алергенів и уважно прочитати основний список інгредієнтів. Деякі виробники можуть застосовувати натуральні складники.
  • Нанесення. Не завжди можливо перевірити як наноситься туш, та якщо випаде така можливість то нею варто скористатися. Важливо, щоб маса була однорідною і наносилася легко, без додаткових зусиль, лягала рівномірно, не містила грудочок.
  • Ціновий діапазон. Хороша косметика не може коштувати дуже дешево, потрібно орієнтуватися на середню ціну, або прагнути придбати більш дорогий варіант. Користувачі відмічають, що дорожчі екземпляри мають вищу якість.
  • Виробник. Зрозуміло, що відомі бренди в пріоритеті, бо такі косметичні засоби пройшли випробування часом та сформували свою аудиторію прихильників.
  • Туш для вій вибрати значно простіше, якщо наперед визначитись з кольором, основними якостями, виробником та бюджетом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали