В центрі уваги

ТОП-3 найкращих заміських будинків 2021

ТОП-3 найкращих заміських будинків 2021

Епідеміологічна обстановка, що склалася в країні, стала одним з визначальних факторів підвищення попиту на заміське житло. Містяни гостро відчули недоліки гуртожитку в умовах мегаполісу, потягнулися в архітектурні компанії з метою придбати проект власного будинку. Приватний котедж набагато спрощує подолання незручностей, спричинених загальним черговим локдауном. Один з лідерів ринку проектування заміського житла провів аналіз продажів 2021 року та виділив проекти найпопулярніших котеджів. Проекти будинків та артікули взяті на сайті компанії DOM4m, лідера в галузі проектування України.


Популярністю користуються просторі двоповерхові котеджі загальною площею від 150 кв. м. Майбутніх домовласників спокушає функціональність, комфорт, раціональність і практичність, тому в тренді мінімалізм, конструктивізм і хай-тек, що знайшли втілення в сучасній європейській архітектурі.
Трійка лідерів останнього рейтингу продажу виглядає так:

Проект 4М62. Шикарний двоповерховий будинок стане знахідкою для забудовників, що освоюють ділянку витягнутої форми та вузького розміру. Не менш цікаво виглядає котедж на квадратному наділі. Розміри дозволяють створити унікальний ландшафтний дизайн із розкішним садом, квітковими клумбами та красивими алеями. Будинок представлений прямокутною коробкою з плоскою покрівлею. Окрасою є скляний балкон і простора тераса над приміщенням гаража. Біло-сірі стіни створюють відчуття свіжості та невинності. Дерев'яний декор гаража додає теплоти та затишку.


Мало поступається за популярністю проект 4М521. Сучасний затишний будинок у стилі сучасної архітектури Західної Європи прикрасить котеджне селище. Будівля повністю відповідає принципам сучасного практичного раціоналізму:


• чотирисхилий дворівневий покрівля;
• ексклюзивний вхідний портал у вигляді бетонного ганку під навісом;
• простора відкрита тераса;
• класичний цегляний декор другого поверху;
• цоколь, фанерований плиткою з каменю;
• простір, де кожен метр грає активну роль, поверхово розділено на функціональні зони.


Замикає трійку лідерів проект 4М759. Одноповерховий котедж із басейном у дворі відповідає всім вимогам сучасного комфорту. Для основи взято монолітний плитний фундамент. Білі стіни з ніздрюватого бетону ідеально оштукатурені та прикрашені лаконічним цегляним декором. Віконні та дверні отвори заповнені сучасними металопластиковими конструкціями, а плоска покрівля оснащена інноваційною ПВХ-мембраною.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему