В центрі уваги

Ellis Murr: «Я – особистість, яка сприймає і приймає себе повністю»

Ellis Murr: «Я – особистість, яка сприймає і приймає себе повністю»

Психолог, психотерапевт, практикуючий фахівець у сфері психологічного консультування Ellis Murr руйнує стереотипи та застосовує у роботі нестандартні методи. Вона є уособленням жіночої краси, жіночності і водночас тверезого гострого розуму та сили.

За тендітними плечима Ellis – 12 років психотерапевтичної практики та 4 роки особистої психотерапії. Вона має більше як 100 тисяч клієнтів по світу, хоча, звісно, веде прийоми і в Україні: у Луцьку, бо це місто є її малою батьківщиною, та у Києві, у який вона по-справжньому закохана.

Ellis Murr надає психотерапевтичну допомогу у таких ситуаціях, за які більшість інших спеціалістів навіть не намагаються братись, адже розуміють, наскільки важкою, довгою і всепоглинаючою буде робота з пацієнтом.

Ось лише деякі напрямки роботи Ellis, про які вона розповіла.

«Працюю в напрямку тілесно-орієнтованого та клієнт-центрованого підходу. Використовую аналітичну, а також екзистенціальну, трансперсональну психотерапію та психоаналіз. Усе ж пріоритетними вважаю психосоматику та когнітивно-поведінкову терапію.

Залучена в центр реабілітації бійців, учасників АТО і членів їх сімей, учасників Афганської війни. Практика роботи з дітьми, які мають особливі потреби, та іншими категоріями населення. А також із центрами реабілітації залежностей (нарко-, алко-, ігро- і шопо-).

Реабілітація тяжкохворих під час лікування і ремісії. Відновлення осіб зі схильністю до суїцидів. Взаємини в конфліктах між дітьми-батьками і однолітками.

Адикції – залежності від руйнуючої закоханості, відчай, віра у себе і життя, фобії, самотність.

Витягую зі стану депресії та апатії, пияцтва чи інших залежностей.

Психосоматика, нав'язливі стани, панічні атаки, неврастенії, надемоційність, стрес і психологічні травми, стан втрати себе і свою ідентичність, психози та інші травматичні аспекти.

Відчуття «грудки» у горлі чи грудях. Вегетативні дисфункції ВСД, НЦД. Синдром хронічної втоми. Генералізований тривожний розлад.

Диктаторські стосунки в робочій сфері, профорієнтація, погана адаптація в колективі, вигоряння. Депресивні стани після пологів.

Правильне розташування «границь» у взаємодії із токсичними людьми.

Проблеми у внутрішніх взаєминах сім'ї, негаразди між парами, в інтимній сфері, комплекси і фригідність, чоловічі проблеми.

Жіночі захворювання і безпліддя. Порушення сприйняття свого тіла та їжі, такі як заїдання (булімія, анорексія).

Сором і труднощі у вільному спілкуванні, знайомствах і стосунках.

Проводжу тренінги для саморозкриття і перемоги над страхом публічних виступів».

Вражає, еге ж?! Аби краще познайомитись із цією неординарною, різнобічною особистістю, ми пропонуємо лише деякі факти з її професійного та особистого шляху. Адже, щоб описати повністю життя Ellis Murr, здається, не вистачить і кількох номерів журналу «Твій стиль».

Як ти можеш бути психотерапевтом, якщо ти на нього зовсім не схожа?!

«Мені часто кажуть, що я не схожа на психотерапевта. Насправді моя дорога у професію була досить тернистою. З першого курсу в університеті я пішла практикуватися в наркологічний диспансер. Працювала, бо роботою можу сміливо назвати весь час, проведений із залежними людьми. Годинами ми розбирали їхні життя, причини, і я знала всю таємницю наркології і психіку індивідуумів. ?

Я пам'ятаю 17-річну дівчинку, від якої відмовився «коханий», дізнавшись про її вагітність. І батьків, які хотіли вбити її ще не народжену дитину. А тепер ця маленька дівчинка махає мені по скайпу, йдучи у свій перший клас.

І пам'ятаю дівчину, яка хотіла повторити суїцид через заборону бути з коханим. Як вчора, її слова звучать у пам'яті: «Я йшла по парку і планувала сьогодні вбити себе, мені нема для чого жити. І вирішила знайти, до кого звернутися. Я побачила Вас і набрала. А тепер, після нашої розмови, завдяки Вам я буду жити. І нікому не дозволю зіпсувати мені життя».

Кабінет Агресії – як це?

«У Києві в мене є свій кабінет, у якому я працюю з агресією. Відтак пропоную клієнтам зайти у спеціально облаштовану кімнату, де є можливість постріляти, побити посуд, вимістити агресію на боксерській груші або макеті людини. Тому що правильний викид агресії – це важливо!».

Був дохід – 30%, став – 70%

«До мене часто звертаються власники ресторанів, які хочуть, щоб у їхньому закладі клієнти залишати чеки на кількатисячні суми. Відповідно я форматую інтер’єр, меню, працюю із кольорами, форматом, загальною концепцією, «прокачую» цей заклад. Ось, для прикладу, нещодавно отримала замовлення від ресторану, розташованого у Луцьку, з мережею по всій Україні. І нам вдалося підняти дохід із 30% до 70%».

Гроші чи справжнє кохання?

«У мене є клієнти, які займають високі посади, мають високий соціальний статус, їхні статки нараховують не один мільйон. Вони розуміють, що знайти собі дружину чи подругу, яка б була б щирою, досить важко. Тому люблять направляти до мене жінок, аби я, скориставшись прийомами фізіономіки, могла визначити, хто з них здатен підтримувати свого партнера, а хто спустить його статки, хто спроможний на щирі почуття, а хто полює «лишень» за грошима. У таких колах ходить слово «видоїти». Ось я й надаю поради, яка з жінок може «видоїти», а яка може стати справжньою повноправною супутницею життя».

Пробити «фінансову стелю»

«Зараз я працюю з одним міжнародним клубом, який нараховує більше ніж 200 членів, щомісячний дохід яких нараховує від 10 тисяч доларів, із різних країн світу: Канада, Франція, Італія тощо. Окрім наявної фінансової спроможності, членами клубу можуть стати люди, бізнес яких зареєстрований 4 – 5 років тому. Мета цього клубу – «прокачати» особистість, лідерські якості, підняти особистісний «цінник», зменшити острахи, пробити «фінансову стелю», щоб людина могла в рази збільшити доходи».

Три особистості – в одній людині

«Нещодавно я мала змогу попрактикуватись у психіатричному центрі у Чилі. Відтак працювала з людиною, у тілі якої співіснувало три особистості. Цікаво, що одна із них – чоловіча – мала алергію на мед. Тож коли ця людина, будучи у цій сутності, споживала мед, це викликало анафілактичний шок. А ось інша сутність – жіноча – дуже любила цей солодкий продукт. І з задоволенням його їла, без будь-яких наслідків для здоров’я. Одне тіло – і три зміни психіки».

Церемонія Аяуаски – шаманські ритуали

«Для мене дуже близькі східні традиції, обряди. Зокрема, мій ментор та наставник – з Тибету. І саме у Тибеті я робила одне зі своїх численних татуювань на тілі. А зі своїм наставником я обговорювала найменші деталі тату, коли «забивала» рукав.

Наразі я планую пройти церемонію Аяуаски, ще не вирішила тільки, це буде у Перу чи на Балі. Так, шамани південноамериканської Амазонії здавна використовують у своїх ритуалах аяуаску – галюциногенний відвар з амазонської ліани. Містична церемонія Ayahuasca – це шаманський обряд, який дає можливість зрозуміти себе на глибшому рівні й отримати духовне зцілення. Ритуальна церемонія Аяуаски принесе неймовірний імпульс ентузіазму, фізичного здоров'я і сили. Він розширить межі розуму, і на горизонті з'являться нові можливості».

Нестандарт, який допомагає розширювати іншим сфері їхньої свідомості. Особистість, яка сприймає і приймає себе повністю. Виклик стереотипам, який своїм тілом, розумом і душею доводить, що шаблонам, штампам і трафаретам не місце у нашому житті.

Усе це про Ellis Murr. Вражені? Тоді пропонуємо звернутись до психолога та психотерапевта, скориставшись контактами.

instagram.com/ellis.murr/

facebook.com/ellismurrpsychologist/

facebook.com/EllissMurr

starofservice.com.ua

invite.viber.com

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, психологія, психіатрія
В тему