В центрі уваги

На які книги в Луцьку можна витратити тисячу за вакцинацію

На які книги в Луцьку можна витратити тисячу за вакцинацію

У Луцьку тисячу за вакцинацію, яку перераховують повністю щепленим від коронавірусу українцям, можна витратити у Волинської друкарні, що знаходиться на пр. Волі, 27 (вхід з боку вулиці Сенатора).

На сторінці друкарні рекомендують книжки, які можна придбати. Тут є що почитати любителям різних жанрів літератури. t1.ua підібрав кілька книжок, що точно варті Вашої уваги.

«Еґґі Мортон. Королева таємниць. Тіло під фортепіано» Марти Джоселін

У тихому містечку Торкі, де всі одне одного знають, відбувається вбивство літньої пані Ірми Евершем. Її тіло знаходять у танцювальному залі «Русалка», де працює родичка загиблої — Меріенн Евершем. Ходять чутки, що їхні стосунки були складними, через що підозри одразу падають на милу вчительку танців. Еґґі Мортон не може повірити, що міс Меріенн здатна на вбивство, і береться до справи!

«Таємниці цілющого зілля» Миколи Середи

Ця книжка - не просто рецепти зцілення від Природи. Це — навдивовижу цікаві, мудрі, помічні розповіді про лікувальні чари рослинного світу, Автор, травник з діда-прадіда. упродовж життя збирає зілля і все, що з ним пов’язане — легенди, бувальщини, перекази, оповідки знахарів. До пана Миколи з верховинського Волівця щодня з цілого світу звертаються за порадою, консультацією, рецептом, з проханнями скласти індивідуальний трав’яний збір. Густо обвішані зелом сволоки його оселі, повні скрині життєвого досвіду і знань. Тож ці його записи є своєрідною народною академією зцілення тіла і душі.

Енциклопедія «Українська народна мудрість для дітей»

Українська народна мудрість така ж щира й безмежна, як життя українського народу. Вона свідчить про гострий розум народу, про його естетичні почуття, високу мораль, уміння посміятися над своїми вадами, любов до рідної країни. Яскраві малюнки зроблять знайомство з українським фольклором приємним, пізнавальним та захоплюючим.

«Ожинове вино» Джоанни Гарріс

Джей — відомий письменник, що втратив натхнення і життєві орієнтири. Він живе дитячими спогадами, у яких завжди літо і старий Джо з його чарівним вином та фантастичними історіями. Коли ж Джей нарешті зважується відвідати «місце сили» свого дитинства, то замість хати Джо знаходить лише руїну — і кілька пляшок його особливого вина, здатного магічним чином змінювати життя. Тоді чоловік раптово вирішує покинути все і купує старий будинок у французькому містечку Ланскне-су-Танн. Здається, тепер він нарешті здобуде втрачене натхнення, визнання та захмарні гонорари. Однак несподівано для себе Джей опиниться перед вибором: якого життя він хоче насправді? Того, в якому немає місця казці та мріям, але є гонорари й слава? Чи іншого, сповненого буденних радощів, простих речей і любові — солодкої, як особливе вино старого Джо?..

«Бізнес під ключ. Як створити компанію, що працюватиме без вас» Джона Ворілоу

Амбітному підприємцю складно уявити, що колись у нього виникне бажання залишити компанію, яку він створював, докладаючи титанічних зусиль. Він готовий приділяти сто відсотків свого часу та сил, і йому чи їй здається, що так буде завжди. Однак, як стверджує автор цієї книжки, існує розумніша стратегія — створити проект, який успішно функціонуватиме без вас.

Нагадаємо, раніше ми писали, що «ковідну» тисячу можна витратити на купівлю книг і чи не найкраще місце для цього у Луцьку  книгарня Волинської друкарні. Гарний асортимент книг, привабливі ціни приємно здивують вас.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, книги
В тему

Останні матеріали