В центрі уваги

Володимир-Волинська птахофабрика допомогла місцевій Станції переливання крові

Володимир-Волинська птахофабрика допомогла місцевій Станції переливання крові

Працівники Володимир-Волинської птахофабрики постійно підтримують місцеву Станцію переливання крові.

Нещодавно співробітники вкотре допомогли цій Станції. До слова, команда регулярно здає кров і підтримує тих, хто хоче розпочати цю добру справу.

Окрім цього, 29 грудня на прохання персоналу відділу трансфузійної допомоги вони передали одноразові стаканчики (паперові, термостійкі), чай та цукор. Про це йдеться на офіційній сторінці птахофабрики.

За словами, працівників медичної установи, цієї допомоги вистачить на наступні 2-3 місяці й всі охочі стати донором, або ж донори зможуть перед здачею випити гарячий чай, що полегшує саму процедуру.

Співробітниця птахофабрики Дарія Поддубецька зауважує, що надзвичайно приємним є той факт, що їхня компанія залюбки підтримує Станцію переливання крові. Сама дівчина вже водинадцяте стає донором крові.

«Необхідно бути донором, адже якщо здоров'я дозволяє, то ти можеш допомогти іншим. Окрім цього, отримуєш багато позитивних моментів для себе. Тішуся, що багато з колег і друзів долучилися до цієї справи, вони усі великі молодці», - зазначає Дарія.

До слова, адміністрація Володимир-Волинської станції переливання крові висловили щиру вдячність працівникам птахофабрики.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир-волинський, Волинь, допомога
В тему