В центрі уваги

«Перед собою треба поставити цілі»: як у луцькому «політесі» мотивували студентів

«Перед собою треба поставити цілі»: як у луцькому «політесі» мотивували студентів

У стінах Луцького НТУ відбувся мотиваційний бізнес-форум «Актуальні питання економіки та права», на якому бізнесмени Волині ділилися своїм досвідом.

Захід, який організували 10 грудня, відвідали студенти 1-4 курсів юридичного та економічного факультетів.

Вступне слово надали ректорці університету Ірині Вахович, яка подякувала усім присутнім за участь у заході.

«Сьогодні наш університет є університетом радикальних, комплексних, системних змін. Дякую за ті креативні ідеї, що ви генеруєте та швидко реалізовуєте», - сказала Вахович.

Ключові моменти зустрічі:

  • успішні та амбіційні бізнесмени і бізнесвумен розповіли, як тримати себе в тонусі та рухатися вперед;
  • бажання, аби зустрічі такого формату переросли у платформу для спілкування регіонального бізнесу.

Серед спікерів заходу були засновник та директор ТОВ КЛАУД КАСТЛ, власник мережі вейп шопів Андрій Соломін, засновниця та директорка дизайн студії Ldesign agency Олена Гаврилюк, менеджер проектів в ресторанному бізнесі Сергій Капацина, магістр права та психології, засновниця тренінг центру та Школи лідерства Rabbifox Дарина Самолюк, засновниця «Центру естетичної медицини Оксани Короткої», сервісу “Vitamin Boom”, бренду косметики „EVO derm” та салону краси „G.Bar” у Луцьку Оксана Коротка, директор ПП "Твій вибір", власник ПП "Волинська друкарня" Тарас Хотимчук, віце -президент ВОЛИНСЬКОЇ ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВОЇ ПАЛАТИ Віталій Киричук.

Директор ПП «Твій вибір» та засновник ПП «Волинська друкарня» Тарас Хотимчук поділився досвідом творення власного бізнесу. Свою справу він заснував ще у 20 років. Оскільки Тарас Євгенович – журналіст, то пройшов усі етапи творення газети: писав, вичитував, робив дизайн, верстав, вантажив, возив тощо.

«Це нині моя газета «Твій вибір» є другою за тиражем у Волинській та Рівненській областях. Це нині я видаю 13 друкованих та електронних засобів масової інформації. Це нині у нас є найпотужніше поліграфічне обладнання і фірма «Волинська друкарня». Але починалося все не так.

 У 20 років я заснував ПП «Твій вибір» - так і розпочався тяжкий, проте успішний шлях. Звичайно, розвиток фірми був, але конкретного зрушення ні. Й тоді мотиваційним фактором стала робота в одній структурі: багато працівників, рішення приймають миттєво, робота кипить, гроші обертаються. І я зрозумів, що ми на дуже низькому рівні. Там я навчився багато чому. Зрозумів, що можна перед собою поставити будь-які цілі, які з часом і кропіткою працею втілилися у житті», - зазначив бізнесмен.

Насамкінець спікерам заходу вручили подяки.

ЛНТУ

Фото: Ілона Карпюк

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, ЛНТУ, студенти, юристи, економіка, Бізнес
В тему