В центрі уваги

Де в Луцьку купити найкращі змащувальні матеріали для авто

Де в Луцьку купити найкращі змащувальні матеріали для авто

За автомобілем, як і за будь-якою іншою дорогою річчю, потрібний хороший догляд. Чим краще ви будете за ним доглядати, тим довше і, скажімо, вдячніше він вам прослужить.

Аби надати можливість волинянам купувати високоякісний сучасний продукт за помірну ціну, у Луцьку 24 роки тому відкрили компанію ТзОВ «Інвестор», яка спеціалізується на торгівлі змащувальними матеріалами під маркою Q8Oils.

Саме завдяки «Інвестору» ця продукція вперше з’явилася на ринку України і компанія успішно реалізувала її на теренах нашої області. Відтоді вже друге десятиліття ТзОВ «Інвестор» є офіційним імпортером змащувальних матеріалів Q8Oils в Україні.

Як розповідають на фірмі, спочатку було тяжко відвоювати місце під сонцем у висококонкурентному середовищі. Адже на українському ринку - величезна кількість торговельних марок мастильних матеріалів. Але «Інвестор» зумів знайти свого клієнта завдяки винятковій якості товару й наполегливій праці колективу.

Нині прихильників цієї торгівельної марки - безліч.

«Вам ніколи не буде соромно, як продавати, так і використовувати продукти Q8Oils. Той, хто хоча б спробує їх, залишиться з ними назавжди, тому що кожен продукт Q8Oils гарантує не лише надійну роботу і захист механізмів автомобілів, мотоциклів чи іншої техніки, а й спокій для їх власників», - розповів директор компанії ТзОВ «Інвестор».

За його словами, серед покупців продуктів Q8ils є, як маленькі фірми, так і величезні заводи, як окремі автовласники, так і цілі автопарки.

«Ми прагнемо донести якість Q8Oils всюди і для кожного», - зазначає директор.

Варто наголосити, що продукти Q8Oils постачають безпосередньо із маслозмішувальних заводів корпорації Кувейт Петролеум Корпорейш з Бельгії, Швеції та Італії. Їх реалізовують в усіх куточках України через мережу дилерів, автомагазинів і СТО.

До речі, продукція, яка імпортується, призначена для ринку Євросоюзу, а не виготовляються спеціально для України.

ТзОВ «Інвестор» пропонує широкий спектр змащувальних матеріалів не лише для легкових, вантажних автомобілів та спецтехніки, але й спеціальні змащувальні матеріали для застосування у промисловості.

За багато років роботи на ринку України компанія «Інвестор» набула величезного досвіду в сфері оптових продажів змащувальних матеріалів.

Багатий досвід, постійна допомога і якість, перевірена роками, – саме те, що ТзОВ «Інвестор» пропонує своїм клієнтам.

До слова, 31 жовтня в Україні святкують День автомобіліста і дорожника.

«Дорогі водії, вітаю вас з Днем автомобіліста! Звісно, бажаю Вам бездоганних доріг, культурних учасників дорожнього руху, адекватних пішоходів, завжди зеленого світла й повного баку. Хай удача завжди буде поряд!», - директор ТзОВ «Інвестор».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: автомобіль, Україна, луцьк, Волинь, Авто
В тему