В центрі уваги

У чому переваги побутового килимового покриття

У чому переваги побутового килимового покриття

Багато хто думає (і це велика помилка!), що часи популярності та актуальності килимового покриття, або ж ковроліну, лишилися в часах моди на «євроремонти». Насправді сучасне побутове килимове покриття – дуже актуальне для оздоблення житлових кімнат і зараз. Провідний виробник покриттів для підлоги Tarkett регулярно представляє споживачу нові колекції ковроліну, і вони незмінно користуються популярністю. Купити ковролін Tarkett можна у спеціалізованих магазинах та великих будівельних маркетах. Ті, хто вирішив оздобити оселю килимовим покриттям, відкрито констатують: завдяки йому квартира стає особливо затишною, комфортною для життя та стильною.

IN_SEE_MODENA_%20650682011.jpg
IN_SEE_MODENA_%20650682011.jpg

Побутовий ковролін являє собою покриття для підлоги з ворсу на гумовій або джутової основі. Це максимально практичний, легкий у догляді і універсальний матеріал, який за зовнішнім виглядом виглядає не менш презентабельно, ніж деякі види килимів. Він є вигідною та розумною альтернативою підлозі із натурального дерева у тих оселях, де підлозі необхідне утеплення. Це стосується приватних будинків, квартир у панельних будинках, там, де є проблеми з опаленням у холодний період, а стіни недостатньо тримають тепло.

Естетично привабливий та стильний матеріал не лише прикрашає інтер'єр, але і має багато практичних властивостей і експлуатаційних характеристик.

  • Теплоізоляція. Покриття зберігає тепло і зробить комфортним навіть найпрохолодніше у квартирі приміщення. Завдяки цьому це гарний вибір для дитячих кімнат, де діти гратимуться на підлозі.
  • Високі показники звукопоглинання. Завдяки своїй структурі ковролін здатен захистити кімнату від сторонніх звуків. А також поглинає шум всередині квартири.
  • Ви здивуєтеся, але побутове килимове покриття покращує мікроклімат у приміщенні. А все завдяки тому, що ковролін утримує пил та забруднення у ворсі, не даючи їм підніматися у повітря. Таким чином повітря у кімнаті не запилюється. Але водночас килимове покриття варто хоча б раз на тиждень обробляти пилососом із функцією вологого прибирання.
  • Великий вибір декорів, кольорів і відтінків. Це дає безмежні можливості при декоруванні інтер'єрів, втіленні дизайнерських проектів. Текстильні візерунки, стилізація під природні матеріали, геометричні малюнки – вибір дійсно вражає.
  • Простота розкрою та укладання. Для монтажу не потрібні спеціальні навички та інструменти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Бізнес, квартира, будинок
В тему