В центрі уваги

Рок-н-рол та смородиновий брют: як відбувалася вечірка Luchan & Lucky Bull

Рок-н-рол та смородиновий брют: як відбувалася вечірка  Luchan & Lucky Bull

Гучно та драйвово, зі справжнім рок-н-рольним запалом та насолодою від крафтого пива, що не залишає байдужим жодного, хто лишень раз спробував пінний напій  від луцького бренду Luchan – саме так проходила у Луцьку вечірка на честь колаборації   Lucky Bull  та Luchan Brewery!

Чому був обраний саме Lucky Bull? Все просто!

Саме в цьому пабі, коли велись ремонтні роботи підлоги, одного разу з-під землі почав бити фонтан. Проте не водяний, а пивний! Виявилося, що робочі ненароком пробурили труби, що вели до броварні Luchan Brewery. Проте власник пабу Андрій Горбунов не розгубився, а швидко підвів до цих труб пивні крани. І усі клієнти пабу могли ласувати свіжим улюбленим пивом Luchan одразу, як тільки його зварили на виробництві. Цікава історія, еге ж ?

 «А якщо серйозно,то саме   Lucky Bull був одним з перших,  хто рік тому  почав пропонувати пиво своїм гостям і ПЕРШИЙ, хто зараз має на кранах 6 сортів Luchan! Luchan & Lucky Bull - ЖИВИ ПРИПИВАЮЧИ!», - наголосив  Андрій.

«Ми спочатку трішки розсердились на Андрія, коли дізналися, що він пробурив наші труби. Однак він аргументовано заявив: « Я ж не для себе, а для людей!  Luchan – для лучан! Отож, так утворилася наша колаборація із Lucky Bull», - пожартували на вечірці власники Luchan Brewery Олексій та Валентин Поповичі.

Розважали гостей на святі ведучий Мерек від байкерського клубу Lions, музиканти Дмитро Мана та Артем Степанюк.  Немало пива було випито під час різноманітних конкурсів, кожен із яких вражав своєю оригінальною «родзинкою», а переможець отримував цікавенький презент від господарів свята!

А найголовнішим сюрпризом, на якій усі очікували, стала презентація та безкоштовна дегустація нового сорту пива Luchan!

«З нагоди колаборації ми підготували невеликий сюрприз! Презентуємо нашу новинку - Black Currant Brut IPA – «Смородиновий брют»!

Ми ніколи не зупиняємося та завжди намагаємося вигадати щось цікаво-смачне, якісь нові унікальні сорти пива. Вирішивши привчати наших клієнтів та тих, хто ще ніколи не куштував  пивну продукцію Luchan Brewery, до пива із гірким смаком, ми додали до Brut IPA смородину.

В результаті отримали «Смородиновий брют» -  пиво з тонким ягідним смородиновим ароматом та смаком, легенькою гірчинкою та досить високим вмістом алкоголю.

Впевнений, що це пиво оцінять як ті, хто полюбляє сухе шампанське, так і справжні прихильники пива IPA», - переконаний головний пивовар  Іван Вашкевич.  

Luchan & Lucky Bull

Black Currant Brut IPA  - відмінно смакує із сирними закусками та горіхами.  А завдяки добре продуманій технології та смаковим якостям, воно добре освіжатиме  під час літньої спеки, та  бадьоритиме осінніми прохолодними вечорами.

Black Currant Brut IPA -  щільність пива OG 14, гіркота пива IBU 25, вміст алкоголю ABV 7,2 .

Black Currant Brut IPA  - індійський світлий ель на базі ячмінного солоду, рису і кукурудзи з додаванням смородини. Комбінація американських хмелів підкреслює яскравий смак ягід. Пиво нагадує сухе ігристе шампанське з легкою гірчинкою в післясмаку. Високий вміст алкоголю вдало маскується за ягідно-хмільними нотками, роблячи пиво питким і оманливо легким.

Black Currant Brut IPA врятує вас від осінньої хандри з першого ж бокалу!

Чекаємо вас у фірмових магазинах Luchan Brewery

  • Вул. Ківерцівська, 49
  • Бульвар Дружби народів, 4
  • Проспект Перемоги, 10
  • Проспект Соборності, 6

+38 (050) 100 40 90

ЗАМОВЛЯЙТЕ ДОСТАВКУ ПІДЗЕМНОГО ПИВА LUCHAN:

на сайті luchan.online

у соцмережах luchan.brewery

instagram.com/luchan.brewery/

Або за допомогою сервісу korzyna.com

Lucky Bull

вулиця Винниченка, 51, Луцьк

097 275 1198

luckyBullBBQ

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, Таблоїд, пиво, пиволучан, пивзавод, луцькепиво
В тему