В центрі уваги

На якому етапі будівництво спорткомплексу в Торчині

На якому етапі будівництво спорткомплексу в Торчині

Хід будівництва спортивного комплексу у селищі Торчин проінспектували народний депутат Вячеслав Рубльов, голова Луцької районної ради Олександр Омельчук, радник голови Юрій Ройко, голова обласної ради Григорій Недопад та депутати.

Про це йдеться на сайті Луцької райради.

Як розповів нардеп, спорткомплекс – один із семи об’єктів в області, які фінансує Державний фонд регіонального розвитку (ДФРР). Загальний кошторис будівельних робіт – 25 мільйонів гривень.

Будівельники запевнили, що роботи тривають відповідно до графіка. А саме: завершується утеплення фасаду, розпочали розведення внутрішніх електричних та сантехнічних мереж. Проведені підготовчі роботи для зведення автономної котельні. Відтак, до кінця року спорткомплекс буде готовий на 90%.

Торчинський спорткомплекс матиме площу понад 2 тисячі квадратних метрів і зможе приймати загальнодержавні змагання. Тут будуть зали для ігрових видів спорту із трибунами для уболівальників, занять з гімнастики та акробатики, тренажерний зал, гардеробні для спортсменів і суддів, а також приміщення для медперсоналу та реабілітації спортсменів. Будівля буде доступною для маломобільних груп, як спортсменів, так і відвідувачів.

Як зазначив селищний голова Юрій Кревський, крім дитячих та молодіжних спортивних секцій, до занять спортом у групах здоров’я мають намір залучати і мешканців громади середнього та старшого віку. Окрім того, за необхідності спортивну залу можна буде трансформувати у концертну чи виставкову.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, Будівництво, спорт, Луцька районна рада
В тему