В центрі уваги

Cartier: новинки і класика

Cartier: новинки і класика

Легендарний бренд Cartier вже не одне століття радує своїх шанувальників чудовими новинками. Елегантні, розкішні і просто дивовижні аксесуари створять ореол впевненості і стильності. Компанія виготовляє годинникові механізми для жінок і чоловіків - в арсеналі компанії представлено 10 чоловічих і 12 жіночих лінійок.

cartier-for-men-wedding-watches.jpg

Cartier заслужило своє звання культового виробника. Вироби легенди стилісти Імідж рекомендують справжнім поціновувачам якості та передових технологій - бездоганність присутня в кожному елементі.

Стиль Картьє - бажання мільйонів

Cartier - це незаперечний законодавець ділової моди. Всі моделі бренду, такі як неповторний парфум або дорогий автомобіль, підкреслюють високий соціальний статус, відмінний смак свого власника.

Унікальна особливість моделей - різнопланові параметри корпусу, які представлені в масивних хронометрах зі спортивної стилістикою і в ділових дизайнах жіночих наручних аксесуарів.

Особливостями кожного виробу є:

  • Виразність індивідуального стилю - римські цифри на виразному циферблаті, масивний корпус, кабошон на цифровий голівці, мечоподібна форма стрілок.
  • Застосування інноваційних технологій, завдяки яким створено надточні, надійні і практичні годинникові механізми.
  • Використання сучасних матеріалів, поєднання різнопланової сировини, які дозволяють майстрам годинникового мистецтва створювати свої шедеври.
  • Оптимальне поєднання геометричних ліній і кольору - кожна модель Картьє, як потужний потік сильної музики, заворожує своїм зовнішнім виглядом, притягує погляди, даруючи казкову насолоду і не відпускає, поки не пронесеться потужної бурею, залишивши яскравий слід у серці.

Картьє - бренд, який постійно експериментує, створюючи ні з чим незрівнянні аксесуари. Вони то радували своїх шанувальників опуклим циферблатом, надійно захованим за склом, то підносили новинку, змінивши до невпізнання римські цифри.

Дуже часто в годинниках встановлюється простий кварцовий механізм, що дозволяє завжди контролювати точний час.

cartier-for-women-green-watches.jpg

Пристрасний, розбурхуючий уяву, годинник стане справжньою знахідкою для будь-якого чоловіка і жінки. Стилісти Імідж відводять таким виробам окреме місце, акцентуючи на тому, що вони повинні бути в арсеналі кожного представника сильної статі і прекрасної половини людства.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, аксесуари
В тему