В центрі уваги

Дерев’яний будинок, піч і лазня: де відпочити поблизу Луцька

Дерев’яний будинок, піч і лазня: де відпочити поблизу Луцька

Мрієте про відпочинок від міста, метушні та гамору? Хочете насолодитися природою й спокоєм, дати порелаксувати як тілу, так і душі? Проте не маєте часу на дорогу?

У комплексі «Екозамістя «Волинський край» ви зможете отримати бажане й навіть більше!

Це затишне й мальовниче місце розташоване за 5 км від Луцька. В замісті є все для ідеального відпочинку: лазня, парна, чан-купель, ополонка, домашня кухня, власна коптильня. Також тут є два окремих будиночка з огородженою територією, залом на 25-30 осіб, є вихід до води, а поблизу розміщені стоянка, де Ви можете залишити своє авто до ранку, й дитячий майданчик. На території є 7 альтанок на 10-25, 40-50 людей і мангали.

Приємним бонусом замістя є річка Стир, до якої спеціально облаштували підхід.

Відпочинковий комплекс здивує Вас неймовірними краєвидами та стане справжньою віддушиною як для домогосподарок, так і для рибалок. Для останніх на території наявний ставок для риболовлі, а господині можуть не перейматися, що ж смачненького приготувати для гостей, адже домашня кухня комплексу має величезний асортимент, а страви залишать задоволеними найвибагливішого клієнта.

До речі, для гостей закладу змайстрували двоповерхову лазню з кімнатами для святкування та відпочинку.

Забронювати місце в екозамісті й відпочити за містом – це хороша ідея в будь-яку пору року. Адже персонал комплексу робить все, аби вам було затишно та смачно в «Екозамісті «Волинський край» завжди.

Отож, дерев’яний будинок, піч, лазня, річка та домашня їжа. Що ще треба для щастя? При замовленні на кухні від 350 грн на людину оренду не беруть! У комплекс дозволяють приходити зі своїм шашликом та напоями.

Можливе постійне, подобове та погодинне бронювання.

Адреса: село Жидичин, вул. Селищна, 11

Деталі та бронювання за телефоном: 095 578 5390

Facebook

Instagram

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, відпочинок
В тему