В центрі уваги

Володимир-Волинська птахофабрика провела благодійний забіг

Володимир-Волинська птахофабрика провела благодійний забіг

1-го серпня у Володимирі-Волинському місцева птахофабрика провела благодійний забіг, який став початком другого дня святкових заходів у місті.

Про це інформують організатори.

Мета цьогорічного забігу - допомогти 9-річному Максиму із Володимира-Волинського, який є інвалідом з дитинства. Хлопчику потрібно пройти курс складної реабілітації. З січня 2021 року згідно рішення Володимир-Волинської міської ради Волинської області хлопчиком опікується бабуся. 

Бабуся Наталія Сміщук не в змозі самостійно оплатити дитині курс реабілітації. Учасники забігу можуть прийти на забіг і пожертвувати певну суму, або ж придбати медаль, частину коштів з якої передадуть сім'ї.

Також можна надсилати гроші на карту бабусі: 5168 7574 2213 3753 Сміщук Наталія Петрівна”, - зазначили організатори на сторінці у Фейсбук. 

До заходу долучилися кілька десятків містян. Учасникам пропонували бігти дистанцію в 1, 2 та 3 кілометри. Перед ним, аби добре розім’ятися, повели запальну розминку.

Забіг носив благодійний характер. Усі зібрані в його рамках кошти, а це понад 6 тисяч гривень, передали для Наталії Сміщук (бабусі хлопчика).

Учасники спортивного заходу отримали медалі, а також подарунки – рюкзак та спортивні пляшечки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир-волинський, Волинь, свято
В тему