В центрі уваги

На Волині відбудеться благодійний забіг

На Волині відбудеться благодійний забіг

У Володимирі-Волинському на День міста, що відбудеться 1 серпня, влаштують благодійний забіг.

Організатором офлайн пробіжки є Володимир-Волинська птахофабрика. 

Ціль забігу допомогти 9-річному Максиму із Володимира-Волинського, який є інвалідом дитинства, пройти курс реабілітації. З січня 2021 року згідно рішення Володимир-Волинської міської ради Волинської області хлопчиком опікується бабуся Наталія Сміщук. Вона не в змозі самостійно оплатити дитині курс реабілітації. Також можна надсилати кошти на карту бабусі: 5168 7574 2213 3753 Сміщук Наталія Петрівна”, - йдеться на сторінці у Facebook.

Організатори зазначають, крім того, що можна надіслати допомогу на карту, ще є можливість зареєструватися на забіг з медаллю (до 15 липня), де частину реєстраційного внеску передадуть для сім’ї. 

Для жителів інших міст, які не будуть на святкуванні день Володимира-Волинського можлива участь в забігу онлайн. Форма для реєстрації на забігу доступна ТУТ. Вартість реєстрації з медаллю складає 130 грн. 

Розпочнеться благодійний захід о 10-й годині в парку “Слов’янський”. Долучитися до заходу можуть як жителі міста так і гості, адже організатори підготували для учасників цікаву програму. А саме енергійна руханка від Надії Самох та лотерея з подарунками та солодощами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир-волинський, Волинь, допомога
В тему