В центрі уваги

Колки відсвяткували 824-ту річницю з дня створення

Колки відсвяткували 824-ту річницю з дня створення

У неділю, 18 липня, містечко Колки Луцького району відсвяткувало свою 824-ту річницю із дня створення.

Впродовж дня на місцевому стадіоні частували запашною випічкою, розважали дітей на атракціонах, організатори дійства влаштували екопікнік для відвідувачів, виїзну торгівлю та виставку-продаж виробів народного та декоративно-прикладного мистецтва, - йдеться на сайті райради.

Крім того, у Колках відбувся святковий концерт та дискотека.

У день народження Колок зі сцени лунали вітання від голови Луцької районної ради Олександра Омельчука та його радника Юрія Ройка, які побажали містечку процвітання та економічного розвитку.

«Голова Колківської громади Олександр Палінкевич є прикладом для інших – він відчинив двері  для інвестицій та бізнесу, щоб громада працювала потужно. Завдяки голові є комунікація з усіма старостами та бюджетонаповнюючими підприємствами, зокрема лісгопом, сільськогосподарськими фірмами. З таким очільником Колківська громада має перспективне майбутнє», - сказав Олександр Омельчук.

Радник голови райради Юрій Ройко додав, що найбільшою гордістю кожної громади є її мешканці, тож почесними грамотами Луцької районної ради за особистий внесок у соціально-економічний розвиток територіальної громади, високий професіоналізм, активну громадську діяльність та з нагоди Дня селища Колки нагородили:

- Бобік Тетяну Вячеславівну – депутата Луцької райради;

- Васагу Миколу Степановича - депутата Луцької райради;

- Закидальського Андрія Олексійовича – протоієрея, настоятеля  Свято-Миколаївського храму;

- Лотвін Галину Овксентіївну – керуючу справами виконавчого комітету Колківської селищної ради.

Після урочистої частини голова райради та його радник оглянули Колківський центр професійної освіти, до якого приєдналося Маневицьке профтехучилище, і на сьогодні у закладі навчається 800 студентів.

«Колківським центром професійної освіти керує справжній професіонал своєї справи – Людмила Панасюк, яка завдяки менеджерським  якостям зуміла перетворити училище в потужний осередок знань. Вражає матеріально-технічна база! Крім того, центр профосвіти налагодив співпрацю з партнерами з країн Прибалтики, які постачають закладу обладнання і частково фінансують ремонтні роботи», - розповів голова райради.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, свято
В тему