5 Квітня 2021
Новини

На Волині облаштують відпочинкову зону. Де саме?

На  Волині облаштують відпочинкову зону. Де саме?

Неподалік селища Колки, в урочищі Дормир, за сприяння Луцької районної ради облаштують відпочинкову зону.

Про це йдеться на сайті райради.

Бажання зробити внесок у розвиток Колківської громади виявив луцький бізнесмен Володимир Нахамець. За його словами, між селами Копилля та Старосілля, що неподалік Колок, є стариця (старе русло) річки Стир площею близько 10 гектарів. Майже половина цієї території перетворилась у  болото, тому, щоб вберегти її, інвестор пропонує облаштувати рекреаційну зону для організованого відпочинку населення.

«Моя родина родом із цих країв, моє дитинство минуло тут, в урочищі Дормир ми з дідом та батьком ходили на риболовлю», - розповів пан Володимир.

З інвестиційною пропозицією голова Луцької районної ради Олександр Омельчук, його радник Юрій Ройко та бізнесмен Володимир Нахамець побували у голови Колківської громади Олександра Палінкевича.

«Ще рік-два і урочище Дормир стане суцільним болотом.  Я б хотів облаштувати на цій території рекреаційно-відпочинкову зону. Пляж, бесідки, місце для риболовлі, провести екологічний маршрут», - поділився планами Володимир Нахамець.

 «Люди їдуть на Світязь, везуть гроші. Чому б не зробити хорошу зону відпочинку і в Колках? Тим більше, що ми побачили бажання голови Колківської громади розвивати туризм. Двері відкриті для інвесторів!», - наголосив голова районної ради Олександр Омельчук.

Якщо проект вдасться реалізувати, то цю відпочинкову зону, за словами голови громади Олександра Палінкевича, включать до екологічної стежки, яку наразі розробляють у колківській громаді.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: відпочинок, Волинь
В тему