В центрі уваги

Волинський виробник курятини розіграв між споживачами півмільйона гривень від бренду «Епікур»

Волинський виробник курятини розіграв між споживачами півмільйона гривень від бренду «Епікур»

На початку липня підвели підсумки національної акції від виробника курятини бренду «Епікур» − «Зайве скидай − півляма вигравай!». Так, українцям запропонували брати участь як у щоденних, так і тижневих розіграшах, де призами стали смарт-годинники, блендери, роботи-пилососи та багато іншого, так і у фіналі позмагатися за головний приз − півмільйона гривень. 

Визначення головного переможця відбулося в прямому ефірі на офіційній сторінці «Епікур». Ним став житель міста Одеса - Ігор. 

«За час акції, один раз став переможцем щоденного розіграшу і виграв блендер. Тоді вирішив відмовитися забирати подарунок та сказав представникам команди «Епікуру», що краще приїду по головний приз. Вже тоді десь у глибині душі вірив, що стану переможцем», - пригадує Ігор. 

Святкове вручення сертифікату від команди «Епікур» відбулося 13 липня, адже, крім грошового призу, одесит напередодні став татусем маленької дівчинки.

«Коли мені телефонували представники «Епікуру», був на роботі, зайнятий, не зміг з ними поспілкуватися. Тому про те, що став головним переможцем дізнався спершу від тещі, і подумав, що вона мене розігрує. Коли ж ще раз подзвонили представники «Епікур», то зрозумів, що це все насправді, і вже не зміг працювати, настільки переповнювали емоції», - ділиться Ігор. 

За кілька днів після виграшу Ігор став татусем і в його сім’ї з’явилася донечка. Команда «Епікуру» привітала з народженням дитини.

«Дякую команді «Епікуру» за якісну продукцію без антибіотиків і стимуляторів росту. Спробувавши курятину бренду «Епікур» один раз, купувати та їсти іншу курятину вже неможливо. Моя сім’я довіряє цій торговій марці, а тому постійно купуємо курятину лише «Епікур» і їздимо трішки далі за покупками, щоб придбати саме цей бренд», - додав Ігор на завершення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, володимир-волинський, одеса, гроші
В тему