В центрі уваги

Динамічний розвиток: як росте Володимир-Волинська птахофабрика

Динамічний розвиток: як росте Володимир-Волинська птахофабрика

З ознайомчим візитом Володимир-Волинську птахофабрику відвідав Юрій Горбенко, начальник управління агропромислового розвитку Волинської ОДА. Разом із Головою наглядової ради підприємства Світланою Собіпан, посадовець відвідав будівництво нового Комплексу переробки.

Про це йдеться на сторінці птахофабрики.

“Ми вже цією осінню плануємо завершити будівництво другої черги нового Комплексу - виробництво м’ясо-кісткового борошна за європейською технологією. На сьогодні вартість будівництва Комплексу загалом оцінюється в 1,5 мільярда гривень, а робіт вже виконали на понад 600 мільйонів. Попереду ще багато роботи”, - розповіла Світлана Собіпан.

Додамо, що роботи були розділені на кілька етапів, перший з них був завершений у 2020 році. Сам Комплекс є унікальним для Волинської області та відповідає сучасним європейських тенденціям.

Нагадаємо. що будівництво підприємство розпочало в 2019 року. Новий Комплекс буде оснащено сучасним обладнанням світових виробників та надійною системою екобезпеки об’єкту за рахунок вторинної переробки виробничих відходів та наявності очисних споруд.

Юрій Горбенко позитивно оцінив динамічний розвиток підприємства  на якому працює більше півтори тисячі працівників.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, володимир-волинський
В тему