В центрі уваги

Володимир-Волинська птахофабрика вже заплатила за будівництво 600 млн грн

Володимир-Волинська птахофабрика вже заплатила за будівництво 600 млн грн

Понад рік триває будівництво нового переробного комплексу Володимир-Волинської птахофабрики. За цей час підприємство провело робіт на понад 600 мільйонів гривень.

Про це йдеться в повідомленні птахофабрики в Facebook.

“Вартість проєкту оцінюється в 1,5 млрд грн (50 мільйонів євро). Уже проведено робіт на суму понад 600 мільйонів гривень”, - йдеться в повідомленні.

Також потрібно зазначити, що реалізація проєкту передбачає три етапи. Восени 2020 року було здано в експлуатацію перший із трьох етапів будівництва. Другий етап – виробництво м’ясо-кісткового борошна за європейською технологією завершать наприкінці 2021 року.

“Ще у 2019 році розпочали реалізовувати інвестиційний проєкт – Будівництво сучасного Комплексу Переробки за європейськими стандартами. Його буде оснащено сучасним обладнанням світових виробників та надійною системою екобезпеки об’єкту за рахунок вторинної переробки виробничих відходів та наявності новітніх очисних споруд”, - говорять представники Володимир-Волинської птахофабрики.

Читайте також: За 2020 рік підприємством було сплачено податків на суму в понад 249,9 мільйонів гривень податків до різних бюджетів. З них 52,6 мільйони гривень склали податки до місцевого бюджету, які сплачуються до 11 ОТГ та 197,3 млн загальнодержавних податків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир-волинський, Волинь, Будівництво
В тему