В центрі уваги

Тенго: умови кредитування, графік роботи, телефон підтримки

Тенго: умови кредитування, графік роботи, телефон підтримки

Шукаєте компанію для оформлення онлайн-кредиту? Сьогодні поговоримо про онлайн-сервіс Tengo. Це нова компанія з досить привабливими умовами кредитування. Ми підготували для вас відповіді на найважливіші питання:

  • скільки грошей можна взяти в борг;
  • хто може отримати кредит онлайн від Tengo;
  • скільки відсотків нараховується на суму;
  • скільки днів можна користуватися кредитом;
  • коли можна подати заявку на мікропозику.

Ви дізнаєтеся все про особливості оформлення онлайн-кредиту і швидкі способи його погашення.

Умови кредитування на tengo.com.ua

У Тенго діють прості умови оформлення позики. Отримати кредит без дзвінків можна на суму від 500 до 20 000 гривень терміном від 1 до 30 днів. Компанія збільшила кредитний ліміт, щоб ще більше позичальників могли скористатися її послугами.

Відсоткова ставка для нових клієнтів знижена і становить 0,01% в день.

Прихованих комісій і додаткових платежів немає. Це означає, що оформити позику можна практично безкоштовно! Повну суму до погашення можна розрахувати за допомогою калькулятору ще до подачі заявки. При наступних зверненнях буде діяти звичайна ставка.

Хто і коли може подати заявку на мікропозику?

У Тенго можна отримати кредит цілодобово. Якщо вам терміново потрібні гроші на оплату комуналки, похід до приватного лікаря, ремонт машини — ви можете подати заявку і тут же отримати гроші. При виникненні додаткових питань можна звернутися в службу підтримки. Вона працює в будні з 8 до 20:00.

Послуги Тенго доступні всім повнолітнім українцям. Місце роботи позичальника, розмір зарплати, стан КІ не мають значення. Клієнтом Тенго може стати студент, пенсіонер, безробітний, жінка в декреті, позичальник з простроченням, громадянин, який працює неофіційно. Ким би ви не були і чим би не займалися, ви в будь-якому випадку можете подати заявку на мікрокредит. Ймовірність схвалення дуже висока — до 99%.

Погасити кредит можна онлайн і готівкою. Компанія пропонує п'ять зручних способів, серед яких Приват24, погашення через термінал, оплата карткою онлайн. Детальніше про це можна дізнатися, відвідавши офіційний сайт сервісу tengo.com.ua.

Тенго — це справжній комфорт-кредит, паличка-виручалочка під час форс-мажорів. Звертайтеся, якщо гроші потрібні швидко. Ваша заявка буде оброблена миттєво без зайвих перевірок, дзвінків і СМС. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кредити, Україна
В тему